Co tam pisałeś?Goffin już majty pełne, drugi raz wypuszcza przewagę... ehh ten tenisista się nigdy nie zmieni
Nadal jak dzisiaj przegra to pewnie się wycofa.Ale ten nadal cienizna jakby goffin mial lepsza psychike to by go rozwalil a tak to ledwo wygrał pierwszego seta
Kwestia tej kontuzji z przed kilku dni? Czy po prostu nie jest gotowy? Nadal był w formie przed, tytan pracy. Nie ogarnie Goffina?Ale ten nadal cienizna jakby goffin mial lepsza psychike to by go rozwalil a tak to ledwo wygrał pierwszego seta
Nadal w Londynie w hali nigdy nie grał dobrze i to się nie zmieni.Kwestia tej kontuzji z przed kilku dni? Czy po prostu nie jest gotowy? Nadal był w formie przed, tytan pracy. Nie ogarnie Goffina?
No brakuje mu tego trofeum do kolekcji to fakt. Ale jak nie teraz to kiedy? ???? nie mam jak śledzić meczu i nie wiem. Wiem, że jeśli dojdzie do trzeciego seta to czajnik z Belgii raczej nie wytrzyma. Ale czy dojdzie..Nadal w Londynie w hali nigdy nie grał dobrze i to się nie zmieni.
Przy obecnej dyspozycji Federera to na pewno nie w tym roku ???? . Jeśli dojdzie do ich meczu w SF czy jakimś cudem w finale to Nadal zostanie zmieciony.No brakuje mu tego trofeum do kolekcji to fakt. Ale jak nie teraz to kiedy? ???? nie mam jak śledzić meczu i nie wiem. Wiem, że jeśli dojdzie do trzeciego seta to czajnik z Belgii raczej nie wytrzyma. Ale czy dojdzie..