>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Dziękuje ale POLACY 2 składem grają jak mi kumpel powiedział a MEXYK TYLKO BEZ 3 gra a inny mówił z ebez 5 zobaczymy co będzie
Dzięki Afrykanku
Ja dałem ze względu to co Mexyk pokazał z BELGIĄ dlatego się skusiłem ,bo Polacy mnie nie przekonali z Urugwayem
Pozdrawiam i czekamy na meczyk .kto ma piwko to przy piwku ,albo WÓDECZCE ,ja spędze meczyk przy soczku ???? ????:cool: ???? o_O:rolleyes::oops:

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
POLSKA: Szczęsny – Jędrzejczyk, Cionek, Jach – Kędziora, Mączyński, Linetty, Rybus – Zieliński, Świerczok, Makuszewski.

MEKSYK: Corona – Salcedo, Ayala, Moreno, Layun – Reyes, Jonathan dos Santos, Guardado – Aquino, Jimenez, Gallardo.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
PL na dziś Szczęsny, Jach, Cionek, Jędrzejczyk, Rybus, Mączyński, Linetty, Kędziora, Makuszewski, Świerczok, Zieliński.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ci Turcy są udani łolaboga ????
over 5,5 @ 1.97 spróbuję, z przodu kilka fajnych okazji, a z tyłu jak widać xD

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
POLSKA: Szczęsny – Jędrzejczyk, Cionek, Jach – Kędziora, Mączyński, Linetty, Rybus – Zieliński, Świerczok, Makuszewski.

MEKSYK: Corona – Salcedo, Ayala, Moreno, Layun – Reyes, Jonathan dos Santos, Guardado – Aquino, Jimenez, Gallardo.
Czyli w porównaniu z meczem z Belgią w Meksyku zostało tylko dwóch obrońców i dwóch pomocników. Bez swoich snajperów - w tym meczu może stać się wszystko.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Patrze skład włochów i nie przekonują mnie wogole. Gabiadiadini, Parolo, Florenzi...

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal 2:0 @1,80 dzis do gry? Gram w tenis juz 14 lat, ogladam czesto obu pajaców, goffin nie ma nic co moglo by zaskoczyc Nadala. Ktoś ma inne zdanie?

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Zobaczyłbym z ciekawości Polaków z Meksykiem, ale nie można przegapić meczu Włochy - Szwecja. Dla lepszego oglądania - AWANS - Włosi po rzutach karnych - 19.75 ???? .

Status
Zamknięty.