>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
87....rozrzucali sie w 1szej i nie dalo rady. Dzien narazie na minus. Pozostaje nocka ostro cos przycisnac z NBA. Nie ma sie co zalamywac.
Ciśniemy Toronto w handi?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
W palę się nie mieści jak można robić takie błędy w tak ważnym meczu. Trzy bramki oddali jak małe dzieci posrane już przed wejściem na murawę.
No właśnie i to kto? Grecja, co murowanie mają dopracowane do perfekcji, tu dziś Chorwaci mogą robić wszystko.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki ale kurs beznadziejny jest na 1,5 a 2,5 ładny ,niewiem moż eodppuszcze ten meczyk
dziękuje Bardzo za info ????

Ale mi chodzilo o over samej ekipy Atletico GO

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
No właśnie i to kto? Grecja, co murowanie mają dopracowane do perfekcji, tu dziś Chorwaci mogą robić wszystko.
A najlepsze, że dostali drugą szansę od życia i mieli 1-2, które było lepsze od 0-1 na rewanż. A i tak zaprzepaścili to.
Ostatni raz Grecja straciła 4 bramki 5 lat temu z Niemcami. ???? i to była ich jedyna czwórka od 10 lat.

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Holandia widzę dalej w kryzysie. Takie bazy szkoleniowe, masa akademii i szkolenie na najwyższym poziomie. Te Holenderskie szkoły piłkarskie i przychodzi mecz u18 z Czechami u siebie i w dupe 1-4 ???? I nie wiem kto tam grał, kto na jakim poziomie i ile lat. Po prostu mi się rzuciło w oczy ;)
E: I kto ma zastąpić te gwiazdy wszystkie co od kilku lat nic nie mogą zdziałać na arenie międzynarodowej

Status
Zamknięty.