>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jonkopings - Ostersunds 1 lub 2 ( remis = porażka) @ 1.80 uni
Szwecja,
Dwie drużyny, których remis przy tych wynikach nie satysfakcjonuje. Nie mają nic do stracenia, a wiele do wygrania. Goście z szansami na LE, gospodarze o uniknięcie barażów o utrzymanie. Remis to dla tych ekip to samo co porażka. Ktoś wygra moim zdaniem, ale nie chcę wybierać.
Podziękujcie po meczu ;D

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpuść podawanie typów lepiej... heheh co za gość same minusy i dalej podaje typy.
O, paź wrócił. Ostatnio zostałeś zaorany i szybko spierdoliłeś, dzisiaj to samo?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Można prosić o stream do Zagłębie-Cracovia

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
alez Sock podniosl sie po tym pierwszym secie, kapitalnie to odwrocil. W pelni zasluzone Masters.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no pieknie Sock jednak wytrzymał a wątpiłem w niego po 1 secie. fajna historia on sie napewno wogole nie spodziewał ze zagra w turnieju mistrzów ????

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NY
akurat nie widziałem tamtego meczu. mysle ze Sock jest duzo bardziej spiety niz Filip raz ze gra dodatkowo o Turniej mistrzow i ogolnie jest faworytem w tym meczu. to chyba za duzo dla niego . Jak serb przegra to nikt nie bedzie miał do niego pretensji jak Sock przegra finał to troche siara bo chyba nigdy juz nie bedzie miał tak łatwego przeciwnika w finale takiego duzego turnieju
Mówiłem, że ten śmieszny Krajjnovic nie wygra meczu a tym bardziej 2:0 jak proponowales..
Moj dublet na plus Juve+Sock ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
strimergb +5 Punkty (Dzieki za typ na Juve live puściłem z Karnymi 10-12 w Arsenalu i siadło :))
Status
Zamknięty.