>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestańcie stawiać ten tenis skoro wiecie że 90% ustawia a wy ciągle przegrywacie na tym..no chyba że pieniądze wam śmierdzą ????

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spadki bo Thiem w beznadziejnej formie a Verdasco w tym turnieju b. dobrze gra.Nie ma co się tutaj doszukiwać.
dzisiaj o 10 go gralem po 1.5, a zaraz przed meczem byl po 1.7

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Kurwa,czysty blok,sedzia gwiżdże faul,ech,bedzie minus.
Bejing 1 pkt w plecy,sedzia,zajebał wygraną

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brawo Verdasco ???? dal zarobic ???? a ju mialem cieplo jak.go Thiem przelamal bo Fernando jest mistrzem w chokerowaniu

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jak można grac zawodnika, który jest cieniem samego siebie.On wygląda jakby koks odstawił.Nie sugeruje,że bierze ale tak to wygląda, jest wychudzony, ma mniej siły, dynamiki, precyzji, popełnia mnóstwo ue.Verdasco był dziś na grube granie, sam go grałem po 2,30 i że seta urwie po 1,48.Szkoda tylko,że średnią stawką bo Verdasco miewa odpały. Patrząc jednak na to co prezentowali w ostatnich meczach Verdasco był zdecydowanym faworytem.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak można grac zawodnika, który jest cieniem samego siebie.On wygląda jakby koks odstawił.Nie sugeruje,że bierze ale tak to wygląda, jest wychudzony, ma mniej siły, dynamiki, precyzji, popełnia mnóstwo ue.Verdasco był dziś na grube granie, sam go grałem po 2,30 i że seta urwie po 1,48.Szkoda tylko,że średnią stawką bo Verdasco miewa odpały. Patrząc jednak na to co prezentowali w ostatnich meczach Verdasco był zdecydowanym faworytem.
Dokladnie nic dodac nic ujac Thiem mial.straszne problemy z Gojowczykiem w poprzedniej rundzie a Verdasco zlapal taka forme ze trudno.sobie.wyobrazic bardziej optymalna.. kto ogladal mecz z Del Potro wie ze to musialo sie tak skończyć ze wypunktuje Thiema

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja ogladalem thiema tylko w 3 secie z gojowczykiem i mial tam wszystko pod kontrola, a na serwisie wygladal bardzo pewnie. Ogladalem tez Verdasco z Andersonem, nawet zagralem na Verdasco, ale w 3 secie bylem niemal pewien ze to kwestia czasu jak sie polamie, robil dfy w kazdym gemie serwisowym. To jakis cud ze wczoraj wygral.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A
Dokladnie nic dodac nic ujac Thiem mial.straszne problemy z Gojowczykiem w poprzedniej rundzie a Verdasco zlapal taka forme ze trudno.sobie.wyobrazic bardziej optymalna.. kto ogladal mecz z Del Potro wie ze to musialo sie tak skończyć ze wypunktuje Thiema
A do tego miał w tym turnieju w ogóle nie grać bo zmęczony i chciał odpocząć.Podobno zdecydował się na kilkanaście godzin przed rozpoczęciem turnieju.Nie było przesłanek żeby grac Thiema jak on ma serdecznie dość tenisa w tym sezonie.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Jak ten Krajinovic wygra turniej to się nawet zbytnio nie zdziwie, wszyscy przeciwko niemu grają co najmniej żałośnie :rolleyes:

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Krajinovic to bedzie taki Jerzy Janowicz tego turnieju ????

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
No ale ciężko przeciw niemu stawiać, gościu od końca sierpnia prawie nie przegrywa. Chyba 2 chellki wygrane bez straty seta

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Isner przy siatce to jest tragedia
Karykatura tego sportu, ale sam go pograłem po @2.90 i nawet jak stoi 10cm od siatki i ma tylko uderzyć w kort to nie jestem pewien czy trafi ????

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pinku w nocy @1,73, przed mecze @1,68, wszędzie podobnie. Nie wiem, gdzie miałeś taki skok, że podejrzewasz ustawkę. ????
Isner co wyrzucił teraz. ????

Status
Zamknięty.