>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo na tenisie kobitek trzeba umieć zarabiać. Zawsze trzeba brać pod uwagę, że to kobiety a że koniec sezonu to można złapać fajnych dogów. Ja tam na WTA nie narzekam chociaż oglądając niektóre mecze oczy aż szczypią

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trafiłeś na taki moment sezonu, dla większości zawodników to po prostu koniec sezonu i jadą na wakacje. Syf, syf i syf, jeszcze ten Krajinovic wygra turniej i dopiero będzie podsumowanie sezonu :cool:
Oglądam mecz Zvereva z Haase i ten 2 set to po prostu parodia sportu, powinni ludziom oddać za bilety, choć bet mi wchodzi to po prostu ręce opadaja. ::zoltakartka:
No moze i tak. Ale o tenisie zapominam na kolejny rok.
Macie cos ciekawego na dzisiaj na czym mozna odrobic ten cholerny tenis?

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czekałem aż Janowicz przegra pierwszego seta żeby wjechać a tu break :/
no nic. Poszło na mecz i troche też na pierwszego seta.
✅✅ Cyk Cyk.
Chociaż szkoda, że czekałem na pierwszego seta dla kanadyjczyka bo kurs był w okolicach 3 do złapania. Ale ważne, że do przodu

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Schwartzman ewidentnie lepszy w 2 secie i dostanie pewnie znowu taja w plecy, oszaleje z tym chłopem xD.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Isner chyba po kontuzji nie ma śladu
Warto chyba na Cuevasa, lubi grać z Ramosem , przełamał się w końcu wczoraj, a Ramos z kolei chyba nie lubi grać w hali.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
John Isner 2. set @ 1,94
Dużo lepszy przez cały pierwszy set, tylko jeden gem, gdzie troszkę pomęczył. Widać, że ma o co walczyć.
Poważnie? Z takim serwisem z 4:0? Jeszcze przy 4:2 miał taką wystawkę i w siatkę z FH, przy 10:9 drugi serwis na rakietę i wypierdolony w kosmos, jestem przekonany, że ja bym to lepiej zreturnował. Co za patafian, mocno skrzywdził.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeciez to jest ewidentne ze Isner sprzedal tego seta malemu Diego. Bez jaj. To nie przypadek ze isner zrobil cos takiego z argentynskim handlarzem. Isner teraz wygra mecz

Status
Zamknięty.