>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemandero!! co gramy?
edit: Mowilem ze linia spadnie z 232 na 228.5 do meczu. Mowilem? No wlasnie:p w 5Dimes linia 228.5 w meczu GSW.Teraz pytanie czy wejdzie typ.
To ze lebron bedzoe gral to bylo pewne. Przeciez wszedl przepis ze wazne osoby musza grac w waznych i tzw national tv meczach. Otwarcie sezonu wiec Lebron Musi grac.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja gram over w obu dzisiejszych meczach, liczę na otwarcie sezonu z hukiem i duza iloscia punktow
Ja pograny under, dodalem nawet extra. Na poczatek sezonu mozna zaryzykowac. Ja licze na under w gsw i tego sie bedw trzymal do konca:p Drugi mecz mnie nie obchodzi za bardzo.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ej co jest grane? Stream mi padł a teraz wszyscy jakby ktos umarł
Ok, już widzę. Dramat Haywarda, ale obsrałem się, bo pomyślałem o Kyrie&#39;m, a mam go w fantasy.

quattro 98

quattro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Panowie spotkal sie ktos kiedys z taka sytuacja na live. Mam under 6.5 bramek w meczu rangersow jest 3:3 i w przypadku dogrywki robi sie 7 bramka i zaklad chyba nie wchodzi bo 1xbet wlicza dogrywki. Tylko ze na live nadal mozna postawic ta linie over/under 6.5. Blad buka? W takim razie over 6.5 po 1.13 to lokata skoro dogrywke wliczaja ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pewnie blad buka:p gracie w jakis rosyjkich bukach nie wiadomo skad i potem problemy ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe buki szukaja naiwnych....Na 2ga kwarte linia 51.5 na over under, za to na 3cia kwarte 55.5...haha niby z jakiej paki? ????

Linia wyjsciowa 212....212/4 = 53 na kwarte. Buki dodaly 2.5 pkt dla naiwnych na 3cia kwarte bo przeciez &quot;musza&quot;, tylko nie za bardzo rozumiem kto musi...Boston oslabiony, Cavs juz praktycznie po meczu...

quattro 98

quattro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
hehe buki szukaja naiwnych....Na 2ga kwarte linia 51.5 na over under, za to na 3cia kwarte 55.5...haha niby z jakiej paki? ????

Linia wyjsciowa 212....212/4 = 53 na kwarte. Buki dodaly 2.5 pkt dla naiwnych na 3cia kwarte bo przeciez &quot;musza&quot;, tylko nie za bardzo rozumiem kto musi...Boston oslabiony, Cavs juz praktycznie po meczu...
Pierwsza połowa bardzo underowa. Wiec 2 przewaznie jest szybsza. A ze to jest nba to wcale mnie 65pkt nie zdziwi. Gram wbrew logice
Over 55.5 3kwarta 1.90

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No 3cia kwarta over under to no bet. Zrobia albo chamskie 54-55 pkt, albo ostro ponad 60+. Krotko mowiac, 3cia kwarta nie bedzie miala nic wspolnego z czystym sportem:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kursy jak zanizane na Cavs bylo 82:82, i kurs 1.6 na Cavs. Jest 84:82 dla Bostonu i cavs 2 rzuty a kurs na Cavs 1.57.... ????
edit: Boston trojeczka i juz kursy odwrocone ????

Edit2: Teraz pozamykane kursy bo przeciez wiadomo ze zle wystawione kursy, zanizone na cavs, a ludzie graja na Boston ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cavs jednak win. komedia sie skonczyla, teraz czesc druga, ale miejmy nadzieje bardziej interesujaca.

Status
Zamknięty.