>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
HSV - Bayern @ BTS 5,00 ( ! )
No przesada z tym kursem. Jest czerwo, ale HSV miało bardzo dużo okazji w 1 poł.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Rojery po mecz teraz ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
caveman +5 Punkty (Gratulacje ;))
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po tym jak kibice od dawna już oskarżają piłkarzy oraz Stolarczyka za wyniki Pogoni, broniąc przy tym Skorże, Ci po prostu chcą się go pozbyć. I jak kiedyś usłyszałem w CF od Hajty, że piłkarze chcą umierać za trenerów to omal nie wdupiłem zęby w blat stołu.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina : Piłka nożna, Gibraltar
Godzina 18:15
Spotkanie : Lincoln Red Imps vs Europa Fc
Typ : Lincoln -1 handi (AH)
Kurs : 2.34

Wielki mecz na Gibraltarze. Te dwa zespoly zawsze walcza o tytul. W poprzednim sezonie o jeden punkt lepsza byla Europa Fc . Lincoln podrażniony , ze stracili szanse na tytul na dwa kolejki przed koncem powinien dzis pokazac , ze sa lepsi, bo na papierze moim zdaniem są .
Ladnie zaczeli rozgrywki od dwoch pewnych zwyciestw.
Europa Fc sezon zaczeli bardzo zle - od porazki z Lions Gibraltar. Zagrali bardzo slaby mecz , beza pomyslu itp. Dzis beda grali w tym samym skladzie i nie wrożę im dobrego wyniku.Zespol zmienil sie w porownaniu do ubieglego sezonu , troche graczy odeszlo , a przyszedl np.Jorge Pina.
Lincoln gral z Europa z miesiac temu mecz o puchar i wygral w karnych , ale gral bez najlepszych zawowdnikow jak Lopes , Chipolina , Bardon,,Casciaro ,.Zagrali bardzo dobrze , a grali przeciw Europie w najlepszym zestawieniu .Falu Aranda - nowy ciekawy gracz.
✅✅ 3-1

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Bayern milion sytuacji i oczywiście -1.5 mi kończy kupon, a mieli chyba z 3 poprzeczki i słupki

Status
Zamknięty.