>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Słuchajcie, mam prośbę o radę. Chce położyć na zwycięstwo Sakkari grubsze pieniądze. Ale nie jestem do końca przekonany, toteż mam pytanje.
Oglądał ktoś Cornet? Jak wygląda na tym turnieju? Bo ja oglądałem Greczynke Sakkari i naprawdę bardzo dobrze gra i widać, że forma poszła mocno do góry.
W dodatku grały w tym roku też na szybkiej nawierzchni na hardzie w Australii i wygrała Sakkari 2:1.
Teraz jest 2.20 kurs na Greczynke i jest to mega kurs jak dla mnie i spore value i mocno zastanawiam się nad jej pograniem.
też mam ją pograną ale tak samo oglądałem w dużej mierze sakkari. Co do cornet to błędy i jeszcze raz błędy tak myślę że spokojnie wygra Greczynka zobaczymy.
a na teraz garcia ( o niej myśle że wygra turniej)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Może się ktoś wypowiedzieć na ten temat? Moim zdaniem ktoś tu głosi herezje
Tutaj od kilku dobrych lat nie ma już za wiele ogarniętych osób ;) Wszyscy stąd poszli. Wspominam z utęsknieniem jak to forum startowało bardzo dawno temu ;) Ciężko dostać jakąkolwiek odp na pytanie.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to jak jest z tym Marathonem i Skrillem ? /
btw dzis zmarl Hugh Hefner !

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj ciąg dalszy czyszczenia w meskim tenisie przez buków w azjatyckich turniejach ???? same Dogi od wczoraj wygrywaja ale mysle ze Dzumhur ogarnie i mozna go grac

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale zeby taki chalendgerowy czeresniak jak Darcis ogrywal Zvereva latwo to jest ewidentne oddanie meczu Alexa

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale zeby taki chalendgerowy czeresniak jak Darcis ogrywal Zvereva latwo to jest ewidentne oddanie meczu Alexa
w Davis cupie tez oddal, Kyrgiosowi tez przypadkowo urwal dwa sety, wez juz skoncz z tymi teoriami spiskowymi bo sie tego czytac juz nie da.

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ktoś gra overa w meczu Magnitogorska ostatnio było u niech 1:2 wiec dzisiaj wydaje mi sie ze będą chcieli sie zrehabilitować i pare brameczek tam padnie

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
ktoś gra overa w meczu Magnitogorska ostatnio było u niech 1:2 wiec dzisiaj wydaje mi sie ze będą chcieli sie zrehabilitować i pare brameczek tam padnie
Magnitka OT, JyP i Soligorsk wygra 1t ;)

Status
Zamknięty.