>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dałem AKO (kurs 16,81) na wygraną Realu - wygrywa, Lazio - wygrywa, Serbii - wygrywa, PSG under 4,5 - 0-0, tylko Gremio nie strzeliło jeszcze. A Cash out w Fortunie śpi. Po uja ta opcja w ogóle w naziemnych jest ????

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dałem AKO (kurs 16,81) na wygraną Realu - wygrywa, Lazio - wygrywa, Serbii - wygrywa, PSG under 4,5 - 0-0, tylko Gremio nie strzeliło jeszcze. A Cash out w Fortunie śpi. Po uja ta opcja w ogóle w naziemnych jest ????
Żeby mogli się reklamować tym, że ta opcja jest ????

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Serbia chyba nie w kosza bo tam Słowency prowadza, Gremio ciśnie wiec tam powinno ci wejść
ostatnie 5 minut cos goście dopiero zaczęli grac

yanger 100

yanger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Uważałem fortunę właśnie za - powiedzmy sobie jasno - &quot;najmniej chujowego&quot; buka legalnego, ale właśnie efektywność tej funkcji mnie tak zirytowała, że teraz próbuję grać w stsie.
Jasno mogę powiedzieć mimo wszelkich wad stsu jak każdego polskiego buka - funkcja cashout zdecydowanie działa lepiej, to znaczy - DZIAŁA.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serbia chyba nie w kosza bo tam Słowency prowadza, Gremio ciśnie wiec tam powinno ci wejść
ostatnie 5 minut cos goście dopiero zaczęli grac
Pomyłka, oczywiście. Słowenie, jak tu pisaliście i polecaliście ????

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.60 faze wygra drugą mape. BAH
Overpass ich mapa na tym lanie. Swietne mecze i dobre przygotowanie. Easy powinno być.
Jak odblokowali to 1.55 i tak pograne.
Hahahaah co za mapa.. Liquid taki comeback z 11-15 na 14-15 i gdy Faze miało force`a na pmach to rash B cyka blyat i za zero się wysypali.
Faze pokpili sprawe ale wygrali więc ✅ ✅ ✅
Ale jakbym miał próbować trzecią mape to na Amerykanów. Dla mnie imo &quot;no bet&quot;

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słowenia przez tą kontuzję Doncica trochę dramat. Dragic cały mecz kosmos, ale może braknąć mocy na ostatnie 10 minut.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Kwestia taka, że w Fortunie do cashout&#39;u potrzeba jednego zakończonego i rozliczonego zdarzenia, to jest wielki minus w porównaniu do STSowej wersji, o czym pisałem w dziale o najlepszym polskim bukmacherze ;)

Status
Zamknięty.