>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Under 3,5 w meczu FCSB - Gaz Metan
Under 2,5 dla Queretaro w meczu z Toluca
2,56
W Rumunii dla odważnych można dać nawet u2,5 po 2.38. Po strzelonym golu spokojne tempo gry, gospodarze nie cisną, gościom jeszcze nie zależy.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marciniak coś nie lubi Pasów, teraz nie podyktował karnego, wczesniej dał Slaskowi przeciw nim..

a dzis mnie okradl z overa 1,5
Spalony był chwilę wcześniej. Decyzja prawidłowa.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
A jednak ???? Wg mnie mimo że na hardzie mecz, to można spróbować, w końcu sporo grał w ostatnim czasie Shapo, a znowu wiadomo, że różny jest stosunek do Davis Cup u zawodników ????
Kursik obiecujący, motywacja zapewnebędzie po obu stronach, przewaga mocnej głowy po stronie Rama. Zobaczymy co z tego wyjdzie ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GRECJA
Lamia - AEK over 0.5 HT
kto zlapie i ma otwarty rynek GRAC
ale strasznie blokuja
33. minuta i na u0,5 2.36 w pierwszej połowie. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Meczu nie widzę, więc zostawiam, over bez sensu do gry.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spalony był chwilę wcześniej. Decyzja prawidłowa.
Spalony był, ale piłka nie dotarła do piłkarzy będących na spalonym, tylko poszła w plecy i chwilę później. Jednak chyba i tak powinien być odgwizdany spalony, bo piłkę dotknął piłkarz, który wrócił się ze spalonego, jeśli się nie mylę. Oglądałem bez dźwięku, sędzia nie odgwizdał karnego z powodu spalonego czy braku faulu?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Spalony był, ale piłka nie dotarła do piłkarzy będących na spalonym, tylko poszła w plecy i chwilę później. Jednak chyba i tak powinien być odgwizdany spalony, bo piłkę dotknął piłkarz, który wrócił się ze spalonego, jeśli się nie mylę. Oglądałem bez dźwięku, sędzia nie odgwizdał karnego z powodu spalonego czy braku faulu?

Nie widział faulu, a faul był ewidentny (powtorki+komentatorzy) , spalonego też nie było bo jakos piłkarz oddał strzał w boczna siatke

larkspur 4,7K

larkspur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
33. minuta i na u0,5 2.36 w pierwszej połowie. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Meczu nie widzę, więc zostawiam, over bez sensu do gry.
zoabczymy czy bez sensu. Gra pod spadek kursow w azji . ruchy kursow ,wplaty na gieldzie. jesli ktos w temacie to rozumie ????

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zoabczymy czy bez sensu. Gra pod spadek kursow w azji . ruchy kursow ,wplaty na gieldzie. jesli ktos w temacie to rozumie ????
W uni ten rynek cały czas zablokowany więc coś może być na rzeczy

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie polecam sugerowaniem się samą giełdą, bo tak samo może to być mina, jak i szansa. To widocznie nie w temacie jestem, kurs na over jak pisałem był 1,52, więc dlatego bez sensu, na under było value, chociażby na małą ilość minut do końca połowy, a do przerwy 0-0, pozdro.

aghara 10

aghara

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na 21 dwa mecze
Bolivia: Sport Boys - Wilstermann 2 5.75
oraz PSG- LYON, LYON pierwszy 9 rzutów rożnych 41.00

Status
Zamknięty.