>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Nie wiem na ile tam było czyste spotkanie bo akurat oglądałem Jarosław, ale ten kurs śmierdział od początku bo normalnie powinno być 1.85 max na Magnitke. Teraz grają serie bodajże 5 spotkań na własnej tafli i jak patrzę na rywali, to tylko z Kazaniem powinni mieć problemy reszta izi zwycięstwa.
Piękny wieczor się zaczyna, zaraz NFL mlb i presezon NHL ????
Do boju LV GK - kurs 2.90 - w USA musi być show, więc mimo że to pre to powinni na luzie wygrać, orki wczoraj wygrały to dzisiaj powinien być bilans w przyrodzie

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym w to wejść. Phil rzucał tak dobrze, czy Shrek sie nie popisał?
Obaj znakomicie rzucali, średnia ponad 102. Anderson chimeryczny, Taylor dużo pewniejszy na dablach

crisronaldo 354

crisronaldo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Panowie, kolega puścił kupon na wirtualna lige polska na STS. Lechia z Sandecja typ 1. Możecie mi powiedzieć na czym zakład polega?

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Co robi taki muł w Legii jakim jest Malarz przecież gość zanim wybije piłkę to ja zdążę zrobić kolacje

spiderman1984 497

spiderman1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
✅✅✅✅
VAR dziękuję! ????
mają VAR-a , które stwierdza, że gol zdobyty prawidłowo, a trener gości oczywiście pretensje do sędziego, bo pewnie wg.niego nie było gola. Nie rozumiem takich typów, czego jeszcze potrzebują , żeby zawody były sedziowane prawidłowo?

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mają VAR-a , które stwierdza, że gol zdobyty prawidłowo, a trener gości oczywiście pretensje do sędziego, bo pewnie wg.niego nie było gola. Nie rozumiem takich typów, czego jeszcze potrzebują , żeby zawody były sedziowane prawidłowo?
No ciekawi mnie właśnie, co oni tam gadali i jak tłumaczyli sobie nieprawidłowo zdobytą bramkę, skoro powtórki mówiły co innego. Ale dobrze, że uznany, bo mam jeszcze przed oczami ostatni mecz Borussii, kiedy zostali okradzeni z karnego pomimo tego, że był użyty VAR.

Status
Zamknięty.