>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
G 83

geo5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na mnie czas , żegnam przegranych i wygranych , miło było czyli do jutra.

supermario 637

supermario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BTW Griezmann przeszedł do historii klubu Atletico strzelając inauguracyjnego gola na nowym stadionie !

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GG nie dość, że słabe terro to jeszcze w ostatniej rundzie sobie zeskoku nie pilnują = )

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
BTS⛔ Dobra ta Malaga to jednak dno totalne przegrywają a presingu tyle że Atletico przez 3min na swojej połowie podaję, bramkarz po każda piłkę niedzielnym spacerkiem, chyba im się pomyliło że wygrywają, a trener niech ściągnie synka bo się najwyżej na orlika nadaje, tyle ode mnie.

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wrzucilem sobie over 5.5 w dzisiejszym meczu przedsezonowym NHL. Liczę, że się chłopaki będa dobrze bawić.
@1,95

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rafcio_100 +5 Punkty
piotrex007 +5 Punkty (Dziękuję, faktycznie się dobrze chłopaki bawili :D Może niekoniecznie w pierwszej tercji, ale się rozkręcili :) Skorzystałem po 1,9 w forbet)
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Wrzucilem sobie over 5.5 w dzisiejszym meczu przedsezonowym NHL. Liczę, że się chłopaki będa dobrze bawić.
@1,95
Ja ogólnie się zastanawiałem czy nie stęsknili się za solówkami ale to raczej w sezonie jak narobią sobie na nowo wrogów ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaguares de Cordoba 1.91 obecnie, ogromna przewaga, muszą to wygrać, można poczekać na 2. połowę, jeśli nie strzelą do przerwy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
luk2397 +2 Punkty (Dzięki postawiłem ich win.)
piotrex007 +5 Punkty (Dziękuję, złapałem po 2,0 w przerwie :) Spokojny, dobry bet! :))
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcusgreen wrocil !!! grasz win , nie undery ? ????
Tak czysto z obserwacji, ale są mocno nieporadni, więc można nawet ryzyknąć under 0,5 po prawie 5, a under na gości 1,73 to już jest ekstra, jak nie byli ani razu pod bramką gości prawie.
@ Właśnie poprzeczka dla gospodarzy w doliczonym czasie gry pierwszej połowy

Status
Zamknięty.