>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
piotrex007 +5 Punkty (Nie zdążyłem zagrać overa 2,5 jak pisałem, ale po identycznym kursie 1,7 złapałem Twój over i weszło na szczęście :) Dziękuję!)
prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Niigata - Kashima HT x2 @ 2,60
Kashima zdecydowanie przejęła inicjatywę. Wyrównanie wisi w powietrzu.
Coś niemożliwego. Setka za setką Kashimy marnowana a w końcówce 1 połowy gol na 2:0. ⛔

qwertya 0

qwertya

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myślicie o meczu Niigata - Kashima ? Kashima w pierwszej połowie miała ze 4 setki na strzelenie gola. Opłaca się grać handi -1 na kashime ?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
McHale 3 podwójne w gemie [*]
Ale mecz ma mniej więcej pod kontrolą, większość wymian jest jej, chyba że Diyas trafi pierwszym, ale to też nie zawsze kończy się punktem ???? Choćby ten smash co był w 3gemie

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Co myślicie o meczu Niigata - Kashima ? Kashima w pierwszej połowie miała ze 4 setki na strzelenie gola. Opłaca się grać handi -1 na kashime ?
Ja chyba x2 @ 3,22 spróbuje.
Ale jeszcze się waham.

nani1950 41

nani1950

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zopp chyba dziś już nie da rady jak myślicie ? Większe value widzę raczej w Danielu przeciwko Ryśkowi
Nie no moim zdaniem Daniel bez szans. Rysiek traktuje ten smieszy turniej jako treningowy to widac ale jak juz wchodzi na level ATP to ogarnia sytuacje na korcie. Co prawda wczoraj o mały włos nie polecial broniac MP przegrywajac nic by sie nie stalo bo dla niego to tylko challanger i trening by mu sie wczesniej skoczyl

Status
Zamknięty.