>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
blind71 141

blind71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ov 2.5 w chaves, 11 na 9
e: Zapomnieć wrzucić kursu to trzeba być mózgiem..
Było 1.62 jak pisałem, WH

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina : Piłka nożna - Ekwador
Godzina : 23:00
Spotkanie : Delfin vs Barcelona SC
Typ : remis
Kurs : 3,01

Mecz miedzy dwoma zespolami z najlepszymi defensywami w lidze. W dotychczasowych meczach Delfin stracil tylko 5 bramek , a Barcelona 7 .Delfin u siebie jest bardzo grozny , prawie nigdy nie przegrywa . Skupieni są wylacznie na lidze , w ktorej sa na pierwszym miejscu. Prawdopodobnie tego meczu nie przegraja . Barcelona w tym sezonie nie spisuje sie dobrze w lidze , ale awansowali do 1/2 Copa Libertadores i skupiaja sie na tamtych rozgrywkach przede wszystkim, ale jest to prestizowe starcie i powinni dac z siebie wszystko dzis.
Ostatnio grali ze soba kilka dni temu i zremisowali 1-1. Nie gralbym na remis dzis , ale w obu zespolach sa absencje graczy - szczegolnie dotknal mnie prawdopodobny brak Ordoneza , Murillo de Garcesa w ataku Delfina .W Barcelonie nie zagra Caicedo czy Castillo . Dochodza jeszcze kwestie powolan do reprezentacji itp.
✅✅ 1-1 / wam w ostatanich sekundach wszedl bts , a mi remis ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Opole łikend ...jezdza pijani jak wory.... ????
Lynx wygra @ 3.13 za stala stawke

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
57:58....na 57:68....heh nie rzucic przez 5 i pol minuty ani punktu w finale wnba ????

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak się nazywa ten buk azjatycki chyba, do którego jeszcze skrillem można wplacac?

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Czescy juniorzy ostatnio mi siedzą, więc próbuje na rano przed pracą ????
Sparta Praga - FC Hradec Kralove
OBIE DRUŻYNY STRZELĄ BRAMKĘ : Tak @1.50
FC Slovacko - MFK Frydek Mistek
FC Slovacko @1.45
Ako: 2.04 (współ. 0.94)
Mecze o 10.30 i 11 ⚽

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak się nazywa ten buk azjatycki chyba, do którego jeszcze skrillem można wplacac?
Zwijam stąd mandżur chyba. Nie dość, że coraz więcej dzieciarni, to żeby coś się dowiedzieć graniczy z cudem. Poza tym, ruch tutaj topnieje, gra w sieci dzięki pisiorom niestety skutecznie utrudniana, także bywajcie all i pozdro.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zwijam stąd mandżur chyba. Nie dość, że coraz więcej dzieciarni, to żeby coś się dowiedzieć graniczy z cudem. Poza tym, ruch tutaj topnieje, gra w sieci dzięki pisiorom niestety skutecznie utrudniana, także bywajcie all i pozdro.
a gadanie to prawda nie ma juz tu takich ludzi jacy byli ale niektórzy też są spoko.
Na 13 kurs 2.05 na garcia biorę w ciemno nie ma szans że nie wygra już mówiłem wcześniej że bierze turniej.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
a gadanie to prawda nie ma juz tu takich ludzi jacy byli ale niektórzy też są spoko.
Na 13 kurs 2.05 na garcia biorę w ciemno nie ma szans że nie wygra już mówiłem wcześniej że bierze turniej.
To mi lekko namieszałeś, chciałem uderzać w Barty. Poczekam chyba na live i coś wtedy pomyślę.

Status
Zamknięty.