>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Mam nadzieję, że nikt z Was nie grał Feyenoordu... Żenada i muł.
Ja przedmeczowo i &quot;januszowo&quot; grałem w taśmie 1, ale na live dałem over 1,5 i dzisiaj to była moja najlepsza decyzja ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majekx +5 Punkty (graty)
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pokazesz screena kuponu ?
Pewnie, zaraz zrobię screena ;) Tylko jeszcze mi powiedzcie jak go tu wrzucić, żeby pokazało się od razu zdjęcie a nie link to jakieś innej strony - nie chcę śmiecić jakimiś linkami ;)

R 7

reikai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fury w boksie niedługo walczy, kurs 2.10.U siebie w Manchesterze, więc sędziowie jego.Parker regres ostatnio, na punkty nie wygra, znokautować tym bardziej nie znokautuje lotnego na nogach Furego.

spiderman1984 497

spiderman1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Pewnie, zaraz zrobię screena ;) Tylko jeszcze mi powiedzcie jak go tu wrzucić, żeby pokazało się od razu zdjęcie a nie link to jakieś innej strony - nie chcę śmiecić jakimiś linkami ;)
chyba przez przycisk &quot;Wyślij plik&quot; , ale nie jestem pewny

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
nie wygłupiaj się, nie musisz nić udowadniać żeby zadowolić jakiegoś cześka
ważne, że hajs się zgadza
sam pobrałem Dybale, dzięki

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Nikt nie &quot;powinien&quot; nic wrzucać, bo to już jest &quot;dowód w sprawie&quot;, no chyba, że sts, czy &quot;inni&quot; operatorzy ????
Ale ofc wolna wola ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majekx +5 Punkty (5 gwiazdek..)
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę bardzo. Aguero trochę nerwów mi sprawił ale chwała Guardioli, że go nie ściągnął i dał walczyć o Króla Strzelców ????
EDIT
Jeszcze decydowałem między Adurizem z Bilbao a Insigne. Aduriz też trafił ???? ???? ????

betlej 184

betlej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Proszę bardzo. Aguero trochę nerwów mi sprawił ale chwała Guardioli, że go nie ściągnął i dał walczyć o Króla Strzelców ????
Dzieki. Kurs na Aube masakra. Niedługo bedzie po 1.1 latal

Status
Zamknięty.