>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ktoś ogląda ta Ufe ze ona tak niszczy te Magnitki wróciłem po pracy patrzę a tu mały szok 0:3 w Magnitogorsku na początku II tercji

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heh, jeszcze Kecmanovic 40:15, 3 piłki na skończenie gema i się łamie. Kolejny kozak dzień. :]

beatabookies 99

beatabookies

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lokomotiva Kosice 1-0 MSK Zilina II HT
Coś podejrzany mecz x2 lub nawet 2 można spróbować
osobiście 2 kurs 11
no to się wygłupiłem :p

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kontuzję, jasne. ???? #Rosja
tak własnie miałem napisac ze &#39;&#39;kontuzje&#39;&#39; taki scenariusz mu napisali w szatni.. i dziwnym trafem ta kontuzja mu sie pojawiła prz prowadzeniu 1:0 w setach i przewaga przełamania w drugim .. to napewno nie przypadek o nie ! po prostu kontuzyjny sport;) szkoda ze juz poblokowały buki i nie mozna tego grac

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak własnie miałem napisac ze &#39;&#39;kontuzje&#39;&#39; taki scenariusz mu napisali w szatni.. szkoda ze juz poblokowały buki i nie mozna tego grac
Kto miał pograć, ten pograł.
A patrząc po pierwszym secie miałem już pisać, że Tsonga przyjechał wygrać ten turniej, wyglądał naprawdę na mega zmotywowanego i skupionego. Oby chociaż dograł.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz niech tylko te łajzy z Kazania ogarną, bo to podobno bet dnia zaraz po De Schepperze. ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak własnie miałem napisac ze &#39;&#39;kontuzje&#39;&#39; taki scenariusz mu napisali w szatni.. i dziwnym trafem ta kontuzja mu sie pojawiła prz prowadzeniu 1:0 w setach i przewaga przełamania w drugim .. to napewno nie przypadek o nie ! po prostu kontuzyjny sport;) szkoda ze juz poblokowały buki i nie mozna tego grac
Mozna , po 1.30 struffa..

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto miał pograć, ten pograł.
A patrząc po pierwszym secie miałem już pisać, że Tsonga przyjechał wygrać ten turniej, wyglądał naprawdę na mega zmotywowanego i skupionego. Oby chociaż dograł.
Ty pograłes handi tylko?? mysle ze jesli naprawde miałby kontuzje to by skreczował .

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty pograłes handi tylko?? mysle ze jesli naprawde miałby kontuzje to by skreczował .
Tak, tylko handi, widząc Tsongę w pierwszym meczu bałem się czysto Struffa.
Chyba, że Tsonga odwali numer, jak kiedyś Azarenka (?), która grając na jednej nodze w trzecim secie ograła rywalkę. ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fizjo powiedział tsndze ze jak bedzie gral teraz to mu sie pogorszy .. chyba ze to sciema w druga strone zeby ludzie masowo poszli na strufaa taki Mindfuk;)

Status
Zamknięty.