>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z nikim Cię nie powiązałem, po prostu pamiętam tą pewność, z jaką przekreśliłeś Stephens, a że wcześniej nie raczyłeś mi odpowiedzieć, to przypominam Ci ponownie o Twoim typie (który zresztą wrzucasz od wielkiego święta). Każdy ma prawo się pomylić, jeśli wstawia typ i nie robi przy tym błazenady, &quot;wjeżdżając za za całe zboże tego świata w Venus Williams&quot;
Aaaa no tak, każdy ma prawo tutaj dogryzać, pod warunkiem, że jesteś to Ty ????
To te różnice, których nie dostrzegam.
No ale co Ty mi tu zarzucasz? Chcesz sie przysrać, ale nie wiesz do czego widzę. Pewność siebie? Gdybym jej nie miał, to nie puściłbym żadnego zakładu w życiu. Kolejna sprawa... jak ktoś Ci nie odpisuje na posta to wyciągasz jego przegrany typ? No zajefajny zwyczaj haha. Błazenada? Chłopie widocznie nie do Ciebie są skierowane moje posty, bo Ty zwyczajnie nie umiesz ich czytać, więc daj sobie spokój i nie pisz do mnie. No i dogryzanie... Ojej, uraziłem Cię takim wpisem? W takim razie przepraszam bardzo i współczuje szczerze. ; )

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jak to nie, Finał Wimbledonu to co to było ?
Tak ale tam była walka chociaż w jednym secie i było co podziwiać bo sporo fajnych akcji a tu masa błędów, dopiero teraz fajnie pograły w tym gemie

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Deportiwo Municipal strzeli @2,1
gość 2 x strzelał karnego, pierwszego w bramkarza, sędzia powtórzył to on ze 2m nad bramką
to są jakieś jaja ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drugi draft wygląda lepiej, więc powinni wyrównać po 2mapie. Jest dla Huhiego (midlanera) jego ulubiona postać, więc można też CLG 2mapa win @1.52
✅
Napisz, że to LoL czy coś innego niż CS:GO, bo CLG gra aktualnie też w CS&#39;a ????
Dzięki za uwagę, nie wiedziałem, ale jeżeli ktoś czytał całość to wywnioskował że to nie CS:GO, bo podałem że grają z Flyquest ????

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stephens najłatwiejszy mecz w całym turnieju zagrała w finale, brawo Keys za opór jaki postawiłaś ???? ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Keys 2 set ⛔
Brawa dla Stephens i kolejna zawodniczka z dalekim rankingiem wygrywa szlema w tym roku

M 0

marciniaks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem kiedyś taki fajny tekstowy, co runda po rundzie pokazywał
Na hltv.org jak wejdziesz w mecz to tam po załadowaniu się strony pokazuje właśnie tak tekstowo co każdy jeden frag i wynik na żywo.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powtórze, bo skasowano po raz 4, &quot; Extra! Kasujmy co popadnie! A jak!!! Gratulacje dla adminów

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
witek_1 +5 Punkty
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Zniechcecacie ludzi do tego forum,tolerujecie debili,którzy wypisują banialuki.
P.S. Jutro szlagier na Filipinach i kusi pograć na Ginebre,chociaż słabo zagrali w ostatnim meczu.
San M ,tak nakombinowal z murzynami,że Mckinesa,który całkiem dobrze sobie radził,zastąpił Bridgemanem,który nic nie gra. Coś komentator mówił,że jak Bridg,sobie nie poradzi,to wrócą do Mck,ciekawe czy nie już jutro,bo ten nowy,nie nadaje się nawet na rezerwę.
Kursy trochę kurde słabe...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vinchenso +5 Punkty
Status
Zamknięty.