>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wazne kto wygra czy Nadal czy Potro....final bierze Anderson:p wypyka ich serwisem.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wazne kto wygra czy Nadal czy Potro....final bierze Anderson:p
Byłoby śmiesznie ???? I taki Berdych co całe życie poza wielką czwórką bez szlema a tu taki Kevin by miał z nikąd szlema ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To kiedy Venus w ciąży? Czy będzie wychowywać siostrzenicę a Serena będzie grała ?

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
swiat sie konczy Kevin walczy o final, lepiej chyba pograc na maszynkach jak obstawiac ten tenis
jak tam moja Sloane sie prezentuje bo nie ogladam? hehe

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Komentator na Eurosporcie mówi dokładnie to, o czym pisałem - zmiana rytmu i Venus nie potrafi się odnaleźć. Byle Sloane dała radę utrzymać taką grę

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Komentator na Eurosporcie mówi dokładnie to, o czym pisałem - zmiana rytmu i Venus nie potrafi się odnaleźć. Byle Sloane dała radę utrzymać taką grę
ja tylko wrzucilem 2 typy pisac mnie sie nie chcialo analiz wiec byle do przodu.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tylko wrzucilem 2 typy pisac mnie sie nie chcialo analiz wiec byle do przodu.
No to dopiero początek, Venus cały mecz tak psuć pewnie nie będzie ale na razie Stephens fajnie ????

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
haha, ale potopicie na Stephens ; ]
Wjeżdżam za całe zboże tego świata w Venus Williams @1,63. Kto chce zarobić niech robi to samo.
Całe szczęście ze to nie ty rozporzadzasz takimi zasobami, bo cały świat by teraz drzal czy będzie z czego chleb jutro zrobić.

Status
Zamknięty.