>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Panowie Stephens ma szanse ? bo chce obstawić 1-2 po kursie 5.30 ale chciałbym mieć chociaż małe poparcie ? Czy jednak Williams ? +2,5 to dla mnie pewniak podobnie jak w meczu Keys z Vandeweghe
Przeczytaj kilka postów wstecz + dział WTA w tenisie. Przecież nie będziemy wałkować cały czas tego samego tematu.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
Na jutro to chyba znowu przeciwko mirzom zagram bo dzisiaj gdyby babos grala troche lepiej to by to wziely z kolezanka, bo mirza z peng nic specjalnego. Chan Y-J. / Hingis M. po 1.5 można według mnie dać

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Na jutro to chyba znowu przeciwko mirzom zagram bo dzisiaj gdyby babos grala troche lepiej to by to wziely z kolezanka, bo mirza z peng nic specjalnego. Chan Y-J. / Hingis M. po 1.5 można według mnie dać
&quot;gdyby babos grala troche lepiej&quot; Szczerze mówiąc to ona już chyba nie chciała grać przynajmniej tak wyglądało.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem kto wygra US Open WTA, ale z półfinałowych Amerykanek zdecydowanie najbardziej urodziwa jest Sloane ???? Druga jest Cocosia :p

lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
Nie wiem kto wygra US Open WTA, ale z półfinałowych Amerykanek zdecydowanie najbardziej urodziwa jest Sloane ???? Druga jest Cocosia :p
Też mi się podoba ta czekoladka, jeszcze jak grała w tym słodkim różowym stroju ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jprdl reklamy betathome w eurosporcie pl a u nas zakazane zło. Kuriozum PiSlandu. To samo jak gra real w tvp 1 w koszulkach z bwin

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak z tym Nadalem? Chyba już nie bedzie Vamos Delpo co?
Wydaje mi się, że Del Potro nie wytrzyma intensywności uderzeń Nadala, ale on mnie już zaskoczył tutaj mocno. No ale dla mnie finał Rafa

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mirza też fajnie dziś wyglądała ????
MIrza fajna indianka ???? Indianka ????
hehe no celowo przeciez.... macie zero polotu i fantazji ???? , w sumie moze masz racje bo zastanawialem sie czy aby nie indonezyjka, Bardzo podobna jest z wygladu do corki wodza Siuxow moze stad mi sie tak napisalo ????

Status
Zamknięty.