>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
tenis
Nadal-Mayer
2 set
under 9.5 gema
kurs 2,00
Teraz serwuje pierwszy Mayer, więc rozumiem, że zakładasz, że wygra on drugiego seta z przełamaniem jednym? Czy bardziej widzisz podwójne przełamanie Nadala w tym secie? Ja bym bardziej grał tu over 9,5 gema :p Ale obecnie środków u bukmachera nie mam, więc tylko teoretyzuje ;)

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dla mnie Mayer gra, jakby był nadal w tej znakomitej formie z turnieju atp500 w Hamburgu. A to już trochę czasu temu było ????

bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co to sie stało Verno zbanowany? bo widze nowy nick

rodd 136

rodd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może nie większość ale fakt, ze ostatnio coraz trudniej na nim cokolwiek wyjąć. Pamietam początki csa na uni, ojj ładnie dawali zarobic
Wiesz, tj dynamiczna dyscyplina, wiele zalezy czasem od jednego strzalu ktory wejdzie na farcie takze trzaba sie liczyc ze zwrotami akcji moim zdaniem. Daje to jednak pole do lapania np. come back&#39;ow czy probowania grac na przekor trendowi ????

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Ktoś gra Hokeja Overki London i ernie czy tylko ja gram Hokeja tutaj między Forułowiczami??

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wziąłem mecz Mayera po 5,60 Nadal tak dobrze nie wygląda dzisiaj nawet ten jego forehand szwankuje

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Grałem w meczu Chorwatów z Kosowem over 0,5 gola w 1 poł. i cały czas mam status open tego zakładu. Czy ktoś wie może kiedy ten mecz dokładnie ma się odbyć, albo kiedy zrobią zwrot ?

Status
Zamknięty.