>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Polecam zagrać w meczu Francja - Luksemburg gol rezerwowego w expekt 2,75@. Myślę,że przy 2-3 golach w 1 połowie Deschamps wpuści m.in Lacazette czy Mbappe a Luksemburgowi coś tam ukują.

Potrzebuje kogoś z f1 kto może nie ukończyć.. z tego co widzę, Alonso problemy z bolidem ale kursy już 2,0 czy ktoś jeszcze?

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niby mapa NIPu, a krycie B gorsze jak na meczmejkerach. G2 wchodzilo jak do siebie i to wlasnie te glupie rundy im przegraly mecz.

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gra ktoś Chorwacja do przerwy @1,67? mecz od 22 minuty.
Mecz był przerwany więc nie wiadomo jak Chorwaci z koncetracją po przerwie wyjdą, niby sporo czasu no ale... i nie wiadomo jaka tam murawa będzie

kamil7600 656

kamil7600

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
no i chodzi mi po glowie zagrac tez Polakow w kosza bo ladny kurs @2,44, ostatnie 1,5 kwarty ze Słowenią grali dobrze potem demolka z Islandią, nie sa w zlej formie, Waczynski chyba sie przebudzil po pierwszym slabym meczu, mozliwe ze Maarkanen nie zagra albo bedzie gral z lekkim urazem. z drugiej strony Finowie ograli po dogrywce Francje i nieznacznie ulegli Slowenii, wyniki jeszcze lepsze i graja u siebie w Helsinkach, maja Koponena... Polacy nie lubia raczej spotkan o wszystko, bo dla nas to jest takie spotkanie, potem nam zostaje Francja i Grecja walczace o 1 miejsce w grupie
na ostatnim EuroBaskecie ich ogralismy 13-ma, na przedostatnim tez, mam nadzieje ze i dzis wygraja bo inaczej odpadamy

Status
Zamknięty.