>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real gra totalne gówno, 1 celny strzał do przerwy to żenada. Mam nadzieję, że Apoel trochę spuchnie i wpadną jeszcze 2-3 bramki + trochę postrzelają na bramkę.
Poza tym do przerwy stabilnie, ale imo wszystko zakłady będą na styku.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
over 4.5 w meczu Kogutów @1.75
Real 3+ @1.40
Monaco +0.5 @1.66
i mam jeszcze:
Napoli +0.5
City over 4.5
Real -1.5 HT ⛔

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dolehide ale kogo ograla w ostatnim czasie poza Osaka. to jest nadal jak dla mnie poziom itfow. Na hali Dodin ja zmiazdzy nie warto tego grac, moge sie mylic ale mam w glowie Dodin na hali i tam 2-0 to moze pojsc nawet w druga strone. dzisaj chwilowo wlaczylem mecz Marii z Min ktora byla bezradna walac na sile zdogodnych pilek i nie mogle skonczyc Tatiany..
Na hali trzeba zapierdolic akurat Dodin poza kiepskim pierwszym meczem zrobic to potrafi.
Takie teksty to pod tablicą w gimnazjum ! Piszesz że niby tak ale niby nie
Kogo ograła ? Ja widziałem jej kilka ostatnich gier i jest dobra i ma wszystko na taką rywalkę
Dodin męczyła bule z Dabrowski w I rundzie. Dodin jako faworyta ? Dobry typer tylko czeka na taką sytuację... czyli ja ;)

hyperdyne-sys 54

hyperdyne-sys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co z tym Porto? Wprawdzie dzisiaj ich nie mam, ale postawiłem w pretypowaniu, że zajmą miejsce 1-3, a tu widzę, że nawet o to może być trudno z taką grą :/

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A po przerwie gramy tak
Napoli win
@5.25 - 1/2 stawki
Napoli X2
@2.00 - 2x stawka
Napoli 2 gol w meczu
@1.85

S 8

sooko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Maribor gra coś? 3-0 celne strzały i 4-1 rożne. Kurs 2.60 remis zwrot

dracond 879

dracond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli kursik 1,45 na over 0,5 gola na Napoli, do jakiegos ako wydaje sie miodny? Ja pobralem bo az żal

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie teksty to pod tablicą w gimnazjum ! Piszesz że niby tak ale niby nie
Kogo ograła ? Ja widziałem jej kilka ostatnich gier i jest dobra i ma wszystko na taką rywalkę
Dodin męczyła bule z Dabrowski w I rundzie. Dodin jako faworyta ? Dobry typer tylko czeka na taką sytuację... czyli ja ;)
nie wiem po co uskuteczniam ta dyskusje, wiem na itfach znasz sie lepi jak ja, moze ogladales pare razy laski w wielkich turniejach w wta i pare meczy wlaczyles w nba myslac,ze po ich obejrzeniu bedziesz znawca, przestan krytykowac moje posty a jak juz chcesz tak pisac to zaproponuj cos od siebie. Napisalem &quot;moze&quot; po wczorajszym niewypale na Andreescu bo to jest sport i nie bede pisal ze jestem czegos na milion procent pewny bo bym sklamal.
cos od siebie na poziomie itfow wtedy mozemy podyskutowac

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Zidane wku*wiony że Real plaża, dostaną zje*kę i ostro zaczną, tak Wawo mi mówił bo jego wujek sprząta szatnie a więc:
Real v Apoel
over 0.5 przed 59:59
@1.76

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę dzisiaj real topi overy i handi.. do mojego ako @70 zostały tylko 4 bramki realu : D

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zidane wku*wiony że Real plaża, dostaną zje*kę i ostro zaczną, tak Wawo mi mówił bo jego wujek sprząta szatnie
Ten Wawo to legenda forumowa widzę ???? Wtyki nie z tej planety ????

Status
Zamknięty.