>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Pożyczają hajs, żeby oddać za tą LM ;)
Siema. Warto dziś w Jokerit? Ostatnio ich oglądałem to wszystko śmiga jak należy, @2.30 kursik.
Zdecydowanie warto !! Ja polecam Jokerit bez remisu po 1.8 albo z remisem po 1.5. underowo tu powinno być więc takie opcje lepsze

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Zdecydowanie warto !! Ja polecam Jokerit bez remisu po 1.8 albo z remisem po 1.5. underowo tu powinno być więc takie opcje lepsze
Ciekawe jak Finowie rozgrywają to logistycznie, takie odległości, strefy czasowe?

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Ciekawe jak Finowie rozgrywają to logistycznie, takie odległości, strefy czasowe?
Dlatego ja właśnie gram z remisem, bo troche smierdzi mi to spotkanie mocnym uderem i remisem. Joke ogladalem 3 ostatnie spotkania i powinno byc latwo, ale grali 2 dni temu. mimo wssystko mamy juz spore spadki, wiec z remisem dobry bet - ja lapalem 1.55 i to dobry kurs

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak bym był zawodnikiem USA to bym sobie strzelił chyba w łeb. W lustro nie spojrzał bym na pewno. Ewidentnie to olali.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chce mi się wierzyć, że po plamie na mistrzostwach europy, przegrają teraz z Japonią.
Nawet nie chodzi o przegranie, ale granie w stronę Japonii choćby w punkty +11.5 wygląda spoko po kursie @2.44

Status
Zamknięty.