>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Panowie poratuje ktoś streamem w hd do Porto? zamykają ako i aż bym spojrzał na tych pajaców co robią, płacę reputką !

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta Keys jest dretwa jak nie wiem co i wygląda jak jakoś przerośnięty gryzoń, strasznie ochydna ...!
Ona jest rudą murzynka , rodzice mieszani , takie związki powinny być zakazane !

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
DelPo 3-0 i 100 postów o tym, przekonywanie kazdego kto ma inne zdanie, dzisiaj z Litwą widzę podobnie poszalał &quot;jedyny spec od kosza na forum&quot; jak to siebie określił ; ] Po tych 2 typach powinieneś chłopie podać się do dymisji ; )
Co z tym zbożem za Williams?

nani1950 41

nani1950

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta Keys jest dretwa jak nie wiem co i wygląda jak jakoś przerośnięty gryzoń, strasznie ochydna ...!
Ona jest rudą murzynka , rodzice mieszani , takie związki powinny być zakazane !
Finał US Open 2 Amerykanki graja i myslisz ze to sie ma skonczyc w 2 setach&gt; ? Nie wydaje mi sie show musi trwac...

dracond 879

dracond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby ktoś chciał się przyjrzeć lub coś puścić to:
C. Liu (tenis) - kurs 2.37
Deportivo Anzoategui (siatka) - kurs 1.40 (do dubelka?)

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stephens zgodnie z planem, tak jak pisałem w dziale 2 dni temu:
2,92 na Stephens w finale? Ktoś sobie robi jaja czy Keys tak znakomicie zagrała z Coco? Nie ogladałem drugiego połfinału, ale jak dla mnie ten kurs to gruba przesada.

samolot 4

samolot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
stary zapomnij za drewniana jest obsada turnieju gorsza niż w itf to fartem jest w finale

lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
hahahaahahahaha

Status
Zamknięty.