>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
e tam Federer sie bawi wezmie to w 5 setach nie ma opcji zeby Delpo to wygrał

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Ma jaja Del Potro. :]
&quot;Komentator stacji ESPN. Dziwne, że ma wolne w taki dzień&quot; XD Stopa o Kerze.
Właśnie szukałem na google jak on wygląda, bo już zgłupiałem przez tego komentatora ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gwoli ścisłości - Kerr pracował w telewizji, jako ekspert, ale szanujmy się - ostatni raz trzy lata temu i to w TNT. Także zawiało Michałowiczem trochę.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie wierze ze z taką grą Delpo wygra ten mecz . Nadal go zgwałci 6:2 6:1 6:1 w polfinale

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dobrze panowie, a teraz szczerze... Ja jestem w lekkim szoku, ze DelPo wygrał ten mecz, zwłaszcza po tym jak wyglądał po meczu z Thiemem. On tam ledwo żył przecież. Ja to bardziej bym się spodziewał, że dziś przegra seta i skreczuje czy cos w tym stylu. Szok hehe. Jeszcze chory przecież, oddychający przez nos hhehe. Moje marzenie, to żeby wygrał teraz turniej, bo lubie goscia, ale coś mi sie wydaje, ze Rafa go zweryfikuje jak Rubleva hehe.
łoooo kamera teraz złapała dwóch kibiców z puszkami Heinekena na trybunach ; ]

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten ostatni wolej Federera to jest kpina albo Federerowi tak bardzo sie nie chciało grac z powodow jakis personalnych albo oddal ten mecz bo nie chcial grac z Nadalem bo wie ze dostalby becki.

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Na ten mecz moja skuteczność 3/5 jednak dw i potem jeszcze pograłem for4 na 3:2 dla Del Porto, ale to było za drobniaki. Chciałbym więcej takich meczów. Ciekawe co na to Nadal i jaka będzie dyspozycja na ten mecz.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Federer dzisiaj nie był sobą ewidentnie. GG Delpo, jego triumf to byłoby coś spektakularnego, zasługuje na to (chociaż wolałem, żeby wygrał rok temu w Rio :]), ale Nadal będzie raczej nie do przejścia.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten ostatni wolej Federera to jest kpina albo Federerowi tak bardzo sie nie chciało grac z powodow jakis personalnych albo oddal ten mecz bo nie chcial grac z Nadalem bo wie ze dostalby becki.
Zgadzam się. Od początku meczu widać bylo, że jest nieobecny na tym korcie. Powody pewnie jakieś były, ale my się o nich nigdy nie dowiemy, a i w sumie nie są już ważne. Mecz jest już historią i jedyne co sie liczy, to wynik.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Żeby nie było, że oczerniam
To ten co nabrał od ludzi pożyczek na forum?
Dzięki Prezes ^^ Tobie chodzi pewnie o tego całego Patryczka z Francji - wonderkido.
Mikko z tej strony ^^

damage1337 0

damage1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gieblo Kolonia
Miły poranek, cieszę sie że Delpo z Keys oddali mi to co zabrała Kvitova z Qeureyyem. Ale w półfinale tylko Nadal.

Status
Zamknięty.