>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
waldemar629 203

waldemar629

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Starogard gdanski
Niekoniecznie bo dużo spotkań do rozegrania i nie wszystkie mogą dzisiaj się skończyć
To juz niestety inna bajka wiadomo ze kilka meczy sie trafi zacietych 5 setowych jak na tyle spotkan no ale przynajmniej dzis pogoda dobra wczoraj mi Karlovica i Switoline zblokowal deszcz

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Syria - Liban -19.5 u17 kosz
✅
dobra pozdrawiam grających, zostaje notorycznie wyrzucany z forum po każdym wejsciu na strone, mam nadzieje, że jeszcze ktoś wyzszą rangą odpisze mi na tego posta, kopał się nie będę szkoda tylko, że nikt nie powie tego wprost a nie jakieś dziwne akcje, życzę wszystkim wysokich wygranych.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siatkówka plażowa - Coop Beach Tour Berno - Kobiety

Gerson/Eiholzer vs Graessli/Sciarini 1 @ 1.70 Bet at home

W innych bukach kurs dużo mniejszy. Warto skorzystać.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siatkówka plażowa - Coop Beach Tour Berno - Kobiety

Gerson/Eiholzer vs Graessli/Sciarini 1 @ 1.70 Bet at home

W innych bukach kurs dużo mniejszy. Warto skorzystać.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wracając do wcześniejszego posta obiecuje poprawe, nowe forum nowe szanse. Czasami często zdarzyło mi sie napisać coś nie w porządku, zdaje sobie z tego sprawe,

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie dziś widzicie over 3.5 seta na US Open? Berdych, Taro, Dolgopolov, Bagieta, Cuevas, Brown, Donaldson, Edmund o tych meczach myślałem. Jakieś sugestie?
pezio ?
W sumie to we wszystkich, które wymieniłeś over 3,5 seta możliwy ???? Brown, Edmund, Bagieta - tutaj najpewniej myślę, ale reszta też w miarę, pewnie największy kurs będzie na to u Berdycha, a Harrison może powalczyć.

pozi 97

pozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
podajcie link do strony ze streamami (ruska strona z tego co pamietam), z gory dzieki!

j.suli 541

j.suli

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciezko sie przyzwyczaic do nowej szaty graficznej,mam wrazenie ze wczesniej bylo czytelniej,ale coz do wszystkiego da sie przyzwyczaic ????

sebak85 131

sebak85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie - Isner, Svitolina, Karlović ogarną? Mam to na kuponie z Bułgarią i Włochami, wydaje się chyba izi? Macie jakiś pewny typ na dzisiaj z tenisa, kurs ~1.15?

Status
Zamknięty.