>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kanada dostala baty wczoraj z Dziewicami, musza sie odbic przeciez, ale mam nadzieje ze wam siadzie.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cyrk ***** cyrk inaczej tego nie moge opisac, nie wierze w uczciwosc w zakladach ale teraz to juz wogole mam roz****** swiatopoglad. Wydaje sie, ze im pewniejszy zaklad tym najmniej pewny.
Przy takim skladzie obu druzyn kursy na 1.47 ze sportem to ma tyle wspolnego co i nic.

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Kto tam gra w tej Argentynie ? Obstawiam że do końca rzucą jeszcze ze 4 pkt :grin:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cyrk ***** cyrk inaczej tego nie moge opisac, nie wierze w uczciwosc w zakladach ale teraz to juz wogole mam roz****** swiatopoglad. Wydaje sie, ze im pewniejszy zaklad tym najmniej pewny.
spokojnie, odrobisz. Chyba nie pograles all in. Po drugie gra sie do konca.

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Chyba tak niestety ,jestem rozczarowany strasznie jak wy i jest mi przykro ż enie siadło
Przegraliśmy niestety ,moż emecz Ustawili sam niewiem mam różne myśli już co do tego meczu ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ewidentna ustawka, sam jestem sobie winien ale wsciekly jestem, ze takie rzeczy maja miejsce, moze jakby kursy nie lecialy wczesniej w gore i kanada by wygrala to wzialbym to jakos na klate. ale ***** takie rzeczy to jebana kpina.
zreszta i tak juz poleglem wiec dla mnie to moga nawet nie konczyc tego spotkania.

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
I się zemściło nie wykorzystany wolny ???? kurde nie wierze już w nic Dziękujemy za walkę do końca

Status
Zamknięty.