>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wjechałem w Konjuh po @1,50
⛔
Ale mnie wkurzyła... Ta dziewczyna od koncowki 1 seta po prostu nie ma siły grać dalej... Tak cos wlasnie patrzylem na jej sylwetke, to po prostu jej nie poznalem - nogi ze 2x grubsze od tych, ktore pamietam, brzuch tez cos nie teges, to by wszystko tlumaczylo. Do tego serwis.... pamietam ostre, mocne serwisy, a tutaj baloniki jakieś bez mocy... Masakra ???? Rusza sie po tym korcie jak krowa ???? Nie czaję co sie z dziewczyną stało.
Wygrywa 6-4 seta a w dwoch kolejnych JEDNEGO GEMA. hahahaha

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak Istomin wystrzeli Ramosa tez bedzie smiesznie, czailem sie przeciwko mahutowi ale teraz to kurs nie warty gry. Donaldson znowu z Bazylaszwilim ???? koszmar chlopaka. Coric chyba poleci z Veselim, a jak nie poleci to i tak bedzie dlugi mecz.
Argentyna to wezmie tylko pytanie na ile im pozwola w obronie. byle na jakie 10 z hakiem

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
To sobie chłopaki festiwal trójek urządzili ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arthur071 +7 Punkty
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja rano raz i przed meczem drugi. Mam nadzieję lokata,bo takich kursów to nie gram.

zmylily mnie te ruchy kursow, normalnie wzialbym ten mecz za cale PKB ale lampka sie zapalila.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arthur071 +7 Punkty
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najlepszy jest tenis premium 1, jest tyle meczow live a ani daja powtorke Kvitova Jankovic :grin:

Myslalem nad wykupieniem tych kanalow, ale stwierdzilem, ze jest mi to zupelnie niepotrzebne. To czego nie ma w tv ogladam w necie, a zaawansowane fazy szlemów juz i tak pokazuja w tv.

spoxsik 305

spoxsik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na razie dobrze idzie tej Argentynie ???? )
Zaraz dobry mecz Pan w tenisa zapowiada się ciekawie widowisko ale jak dla mnie Halep to bierze ???? )

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
zmylily mnie te ruchy kursow, normalnie wzialbym ten mecz za cale PKB ale lampka sie zapalila.
Mnie też,dlatego czekałem na składy,tu nic się nie powinno wydarzyć złego.
Rano pisałem,że 1.10 to max powinien być.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak sobie beda tak rzucac to o hc -19.5 mozna zapomniec, lepiej chyba brac over na kanade,

Status
Zamknięty.