>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może ktoś nie zagra,ale nie po to, ściągali zawodników z Europy,żeby przegrać że słabą Kanadą.
przestan jak obczailem kto tam gra w tej kanadzie to nie wiem czy sie smiac czy plakac... to samo Stany wyczieczkowym skladem przyjechaly ale ich to mozna by zrozoumiec, wzieli by mudzina z blokowiska i tak by wygral mecz. Kursy zajebiscie ciekawe, ja od siebie proponuje wszelkie mozliwe handi probowac na Argentyne. Wczoraj ladnie sie Kolumbia pokazala z meksykiem a Portoryko to jakis zart sa prze*****y mocne a oprocz tego maja taka lawke ze nie wiem czy nie wezma tego turnieju.
Dwa miesiace temu byly jakies dziwne igrzyska i kilku gosci z tego skladu widzialem w tych meczach. Mowa o Portorykach.

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Urugwaj-Dominikana
Tutaj ta linia wydaje się niska...
Zwycięstwo to bym nie grał,bo Urugwaj to powinien wygrać,ale nie musi być łatwo,chociaż zaciąg też zrobili,bo gra Granger,Batista...

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Zvarev chyba dobre pieniadze postawil przeciwko sobie, bo to co on wyczynia w zadnym stopniu nie wyglada naturalnie

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry wieczór Panowie! ;)
Kopę lat!
Co powiecie na odpadnięcie w 1. rundzie Mahuta? :&gt;

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wzialem argentyne po 2.05 hc -7.5, smierdza mie te kursy, ze tak rosna w zeszlym roku tez sie mocno podpalilem na argentynczykow i wesolo sie to dla mnie nie skonczylo. Handi do wykonania.

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
wzialem argentyne po 2.05 hc -7.5, smierdza mie te kursy, ze tak rosna w zeszlym roku tez sie mocno podpalilem na argentynczykow i wesolo sie to dla mnie nie skonczylo. Handi do wykonania.

Ja wziołem -2,5 1.51 też do zrobienia wierzę w nich i żeby ci siadło 8 muszą wygrać
Usa over 2 kwarta 23,5 a oni 22 walneli ,co za mośki ,trudno jeszcze w grze 2 kwarty na 23,5 Usa indywidualnie i over 163,5

Za niedługo Forum wyłończą bo Zaraz Wtorek

P 233

przemoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie do grajacych w Unibecie. Jakie macie opcje wyplaty? Bo czytam, ze niby przez Trustly, ale u mnie tego nie ma ????

Status
Zamknięty.