Gram to .
Kamerun:Egipt
Under 140.5pkt
na trybunach z 50 osób i faktycznie na razie mało bronią ale może się ogarnąChyba nie mój dzień,grają bez obrony.
Ja dałem na Kamerun i też już finito raczej po 1 kwarcie ????Chyba nie mój dzień,grają bez obrony.
2 rzuty za 3pkt z czystych pozycji w ostatnich 10 sekundach nietrafione przez Niemców i 100 poszła...
Wawo,weź nie pier...,bo dzieci grają:]Wazne ze z Dziadkiem kosimy grube forinty i leje !! Kto gra z Nami ten wie co sie kreci!
Mayweather nigdy nie przegrał, jeden z najwiekszych pięściarzy w historii boksu. Jego przeciwnik to zawodnik MMA, a walka będzie bokserska :] Dla mnie to ten kurs na Floyda nie ma prawa być wyższy. Ile byś wystawił na taki pojedynek? ???? Dla mnie to lokata jest i brać ile dają.
No gdzie... Czysta walka bokserska. Gdyby nie kasa to ten McGregor w zyciu by sie nie zdecydował na taką walkę, zwłaszcza z Floydem... Skok na kasę, walka oczywiście super opakowana, bo w tym MMA jest dobry, dużo krzyku na konferencjach i reklamy jak zawsze, a na moje dostanie w cymbał, bo po prostu nie ma innej opcji. Chyba tylko ustawka jakaś mogłaby przynieść porażkę tutaj Floyda.
Ja nie wierzę w to, że Floyd ustawił ten pojedynek. Gość z bilansem 49-0! przegra z ziomkiem, który nigdy nie stoczył walki na zasadach bokserskich? haha Ośmieszyłby się i całą tą jego karierę można byłoby wrzucić do kosza. Tego nie są warte żadne pieniądze.Ja w takie cuda nie wierzę i nie radzę Wam tracić nawet drobniaków na Irlandczyka.
Oni już obaj skasowali co mieli skasować przed walką. Teraz tylko w zależności od liczby oglądajacych ich gaża może się zwiększyć.
E: a i jeszcze jedno... Ustawka byłaby wg mnie paradoksalnie bardziej realna, gdyby kursy na Irlandczyka były przynajmniej dwukrotnie wyższe...
Zapraszam krótkie analizy dzisiejszych dwóch meczów myślę ,że będziecie zadowoleni.Myślałem nad tymi meczami od jakiegoś czasu i powinno być dobrze. Pozdrawiam i zachęcam do zagrania. Poniżej wkleję link z mojego tematu.Trzymajcie się.
https://forum.bukmacherskie.com/f15/kto-nie-ryzykuje-ten-nie-wygrywa-137136-8.html