>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Myślałem,coś zagrać na Mayweathera,a tu 1.23, to podziękuję.

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Luke niegram piłki chyba że na 1,5 overki ,ale grałem też i wtapiałem ,zostane przy Hokeju bardziej a piłkę moge zagrac za drobne na overki jak coś mas zto Poproszę narazie skupiam się na Moim Hokeju bo dużo poszło na overek 4,5 przeważnie na Canade dająlinie od 6,5 i zwyż minimalna jest 5,5 a tu dali 4,5 coś śmierdzi w tym meczu na Golach ,ale zobaczymy po 1 tercji
Dzięki za zaakceptowanie zaproszenia które wysłałem

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślałem,coś zagrać na Mayweathera,a tu 1.23, to podziękuję.
Mayweather nigdy nie przegrał, jeden z najwiekszych pięściarzy w historii boksu. Jego przeciwnik to zawodnik MMA, a walka będzie bokserska :] Dla mnie to ten kurs na Floyda nie ma prawa być wyższy. Ile byś wystawił na taki pojedynek? ???? Dla mnie to lokata jest i brać ile dają.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Meksyk,był już po 2,50,a fajnie grają chłopaki. Wczoraj dali się dojść Portoryko,dlatego,że dwóch najlepszych złapało szybko 4 faulu.Vamos Meksyk!

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Mayweather nigdy nie przegrał, jeden z najwiekszych pięściarzy w historii boksu. Jego przeciwnik to zawodnik MMA, a walka będzie bokserska :] Dla mnie to ten kurs na Floyda nie ma prawa być wyższy. Ile byś wystawił na taki pojedynek? ???? Dla mnie to lokata jest i brać ile dają.
Mieszkam w ojczyźnie Mcgregora ????
To znaczy,że tylko stójka,nie będą się mogli,gryźć ,kopać,szczypać,przytulać?
P.S. Walczy ta Indiana,może Wam ugra,bo ile można przegrywać.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mieszkam w ojczyźnie Mcgregora ????
To znaczy,że tylko stójka,nie będą się mogli,gryźć ,kopać,szczypać,przytulać?
No gdzie... Czysta walka bokserska. Gdyby nie kasa to ten McGregor w zyciu by sie nie zdecydował na taką walkę, zwłaszcza z Floydem... Skok na kasę, walka oczywiście super opakowana, bo w tym MMA jest dobry, dużo krzyku na konferencjach i reklamy jak zawsze, a na moje dostanie w cymbał, bo po prostu nie ma innej opcji. Chyba tylko ustawka jakaś mogłaby przynieść porażkę tutaj Floyda.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No gdzie... Czysta walka bokserska. Gdyby nie kasa to ten McGregor w zyciu by sie nie zdecydował na taką walkę, zwłaszcza z Floydem... Skok na kasę, walka oczywiście super opakowana, bo w tym MMA jest dobry, dużo krzyku na konferencjach i reklamy jak zawsze, a na moje dostanie w cymbał, bo po prostu nie ma innej opcji. Chyba tylko ustawka jakaś mogłaby przynieść porażkę tutaj Floyda.

bedzie ustawka ! Floyd obstawi swoja porazke - postawi z 200 mln $ i zarobi miliard ???? mam kuzyna , ktory jest kochankiem Floyda to wiem :cool:

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
Mi też coś tą walka podpada ???? mam pytanie. Czy opcja obaj zawodnicy będą znokautowani to chodzi o liczenie czy mają paść w tym samym czasie?? ???? ???? ????

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie wierzę w to, że Floyd ustawił ten pojedynek. Gość z bilansem 49-0! przegra z ziomkiem, który nigdy nie stoczył walki na zasadach bokserskich? haha Ośmieszyłby się i całą tą jego karierę można byłoby wrzucić do kosza. Tego nie są warte żadne pieniądze. :cool: Ja w takie cuda nie wierzę i nie radzę Wam tracić nawet drobniaków na Irlandczyka.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie wierzę w to, że Floyd ustawił ten pojedynek. Gość z bilansem 49-0! przegra z ziomkiem, który nigdy nie stoczył walki na zasadach bokserskich? haha Ośmieszyłby się i całą tą jego karierę można byłoby wrzucić do kosza. Tego nie są warte żadne pieniądze. :cool: Ja w takie cuda nie wierzę i nie radzę Wam tracić nawet drobniaków na Irlandczyka.

Oj nie doceniasz sily pieniadza:p

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepsze byly walki Goloty z Riddickiem Bowe ???? mogl byc pierwszym i jedynym Polakiem - mistrzem swiata wagi ciezkiej, nadzieją bialych , a majac wygraną w kieszeni bije ponizej pasa ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepsze byly walki Goloty z Riddickiem Bowe ???? mogl byc pierwszym i jedynym Polakiem - mistrzem swiata wagi ciezkiej, nadzieją bialych , a majac wygraną w kieszeni bije ponizej pasa ????
Do mamy, do domu!, On sie odwraca a to patrze dorosly facet! ????
Jestem ostatnim ktory widzi ekran ???? ????

Status
Zamknięty.