Górnik over 4.5
@2.19
sts
Przy tak dziurawej obronie, grając jednego więcej Górnik coś powinien dołożyć. Niesamowita pazerność na gole dziś Zabrzan.
jednak już na pół gwizdka
Górnik over 4.5
@2.19
sts
Przy tak dziurawej obronie, grając jednego więcej Górnik coś powinien dołożyć. Niesamowita pazerność na gole dziś Zabrzan.
Serio na tym LVBET trzeba czekać ponad godzinę na hajs z zakładów? Śmiech na sali, chyba będzie trzeba wykupić VPN-a xD.
Panowie, weźcie wreszcie mnie nakierujcie jakoś, bo jestem już skołowany, mianowicie gdzie swoje mecze w charakterze gospodarza będzie grał Szachtar Donieck? Bo już tyle wersji słyszałem, Kijów, Charków, Lwów i Donieck. Swego czasu grali przecież w Kijowie, to byłaby gratka dla polskich fanów, np takie Napoli 13.09 albo City 6.12Proszę o pomoc chlopaki.
Edit: Wiem, ze flashscore twierdzi, ze Charkow, ale jakies bardziej legit info ????
Andrew vs Balzan (mozliwy łamak)
over 4.5 - 1.70
Balzan over 2.5 gola - 2.20
Balzan 5 gol - 2.45
Tarxien BTS 6.00![]()
Myślicie, że w meczu PSG lepszy over 3.5 czy under 4.5?
Nie śledzę francuskiej ale mi się kojarza goście z jako taka obrona. A linia 4.5 jest dość spora. Inna sprawa, że PSG może coś stracić i wtedy już jest zagrożone.
Oglądał ktoś mecze PSG? Serio tacy mocni czy rywale poniżej poziomu?
Myślicie, że w meczu PSG lepszy over 3.5 czy under 4.5?
Nie śledzę francuskiej ale mi się kojarza goście z jako taka obrona. A linia 4.5 jest dość spora. Inna sprawa, że PSG może coś stracić i wtedy już jest zagrożone.
Oglądał ktoś mecze PSG? Serio tacy mocni czy rywale poniżej poziomu?
Mały offtop. Ogarnia ktoś, czy da się zdobyć bilety na Borussia - Real w Dortmundzie na własną rękę?
To już takie melony kręcisz? ????
To oznacza, że w żadnym z setów Belgowie nie przegrają do 16stu?