>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Krzyż pański dla tego włoskiego mamelucha bez życia. Więcej lebkow weź jeszcze do kadry...

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jest jeszcze gość ktory pytał dlaczego Serbia a nie Polska dziś?
Jak sie już dowiesz dalszego to zaczniesz wygrywać na bukmacherce, pozdro ????
Widzę że jesteś najmądrzejszy tutaj ;), więc odpowiedz na pytanie dlaczego trener nie zrobił żadnej zmiany?
To jest kryminał trzymać na boisku &#39;nazwiska&#39; które nie potrafią skończyć 5 piłek w secie.
wchodzą młodzi i chcą grać.
Trener debil. Mój trener w podstawówce 15 lat temu lepiej wiedział jak się zabrać za drużynę. Nie idzie, nie chce się,nie wychodzi to wylot!
Edit. Nic nie grałem w tym meczu

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Krzyż pański dla tego włoskiego mamelucha bez życia. Więcej lebkow weź jeszcze do kadry...

Graj dalej na padalcow konarskich po 1.05 i miej pretensje, ze ich Serbia rozwala ???? kolo nie masz pojęcia to czegoś nie dotykasz, chyba ze nie lubisz pieniędzy swoich ????

Pisze te analizy w tym dziale a jedyne do czego to jakiś Janusz sie przyczepi do tego, ze krytykuje nieudacznika Kobarskiego ???? albo zarabiacie hajs albo jesteście obrońcami nieudacznikow, wybor należy do Was hahaha pozdrawiam latwo zarobionych na Serbach

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
puci85 +2 Punkty
rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak się ten Said z Hajduk Split pruł żeby karnego strzelać i mameja nie trafiła xD

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Widzę że jesteś najmądrzejszy tutaj ;), więc odpowiedz na pytanie dlaczego trener nie zrobił żadnej zmiany?
To jest kryminał trzymać na boisku &#39;nazwiska&#39; które nie potrafią skończyć 5 piłek w secie.
Trener debil. Mój trener w podstawówce 15 lat temu lepiej wiedział jak się zabrać za drużynę. Nie idzie, nie chce się,nie wychodzi to wylot!

Kogo miał wprowadzić? Niestety ale obecnie na ławce Polakow grają parowy same i trzeba sie z tym pogodzić. Została tylko nazwa przeciwko której trzeba kosic grube siano i tyle w temacie

alexdamiao 392

alexdamiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Graj dalej na padalcow konarskich po 1.05 i miej pretensje, ze ich Serbia rozwala ???? kolo nie masz pojęcia to czegoś nie dotykasz, chyba ze nie lubisz pieniędzy swoich ????

Pisze te analizy w tym dziale a jedyne do czego to jakiś Janusz sie przyczepi do tego, ze krytykuje nieudacznika Kobarskiego ???? albo zarabiacie hajs albo jesteście obrońcami nieudacznikow, wybor należy do Was hahaha pozdrawiam latwo zarobionych na Serbach
Tak jak testoviron : albo nosisz rolexy albo kradniesz ręczniki z siłowni ????.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
✅ dziekuje dobranoc nigdy tak gladko nie wszedl mi 3 typy wszystkie 3:0

Koleś on na Hiszpanow dal hahahahaha

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jabada +4 Punkty (Dzieki wariacie zarobiony jestem na serbach ustawiaj tam bezmozgow w Typach na zywo pozdro mordo)
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bo nasz włoski trener ma to do siebie, że wybiera 8 zawodników i wokół nich kręci imprezę. Był taki mecz, w którym próbował kombinować, wprowadzać zmiany itp., ale na pewno nie należy do tego turniej ME

Status
Zamknięty.