Bułgaria I set @3,30siata ????
A skąd mam o tym wiedzieć, że będzie na YT?a po co Ci "nielegal", jak ma byc legalnie na youtubie :-|
A skąd mam o tym wiedzieć, że będzie na YT?Wracam po pracy i właśnie pytam czy będzie gdzieś Legia, bo widzę że tv się nie dogadało
Niektórzy ludzie pracują ???? Dziękuje za informacje.A skąd mam o tym wiedzieć, że będzie na YT?
Wracam po pracy i właśnie pytam czy będzie gdzieś Legia, bo widzę że tv się nie dogadało
Niektórzy ludzie pracują ???? Dziękuje za informacje.[/QUOT
pisałem juz o tym kilka postów wcześniej, myślałem, że coś nie zrozumiałeś...
ps. dokładnie, niektórzy pracują :grin: , też wróciłem i zobaczyłem info na 90minut![]()
Bułgaria 2 set +4 pkt @1.8
Nie graj przeciwko Michajłowowi wariacie nigdy jak coś ???? Bo gośc robi na zagrywce i w ataku taką różnice, że nawet reszta tych parów rosyjskich nie będzie wstanie tego zepsuć ????
Nie graj przeciwko Michajłowowi wariacie nigdy jak coś ???? Bo gośc robi na zagrywce i w ataku taką różnice, że nawet reszta tych parów rosyjskich nie będzie wstanie tego zepsuć ????
Oj myśle że będzie podobna sytuacja jak w pierwszym secie , Michaiłow sam nie wygra meczu ????
buahahaha kolego Michajłow wygrywał sam mecze nie z takimi już rywalami jak Bułagaria komiczna ????
Ale mi wystarczy spokojnie obejrzeć mecz z Rosją po 1.38 ogólnie na win # czysta formalość
Jeżeli chodzi o win w 100% się zgodze , tylko ile punktów w setach są zrobić Bułgarzy