vidal
Forum VIP
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Mogę się założyć ze wygrają nastepny mecz ligowy na wyjezdzie i wyjdą na spokojnie z Szerifem Tiraspol ....\
w Płocku wygrają w Triaspolu tez
Thiem 2-0 @1.80
Agresywny tenis kontra przebijak.
W jakiej formie? Querrey pokazał w jak dobrej formie jest w poprzednim turnieju odpadając kompletnie bez walki z Andersonem.Może i przebijak ale za to inteligentny.
Francuz to dobry tenisista, nie ma co go skreślać tak szybko.
Big Sama w dobrej formie odprawił z kwitkiem.
chcesz sie zalozyc ze legia wygra w Płocku i awasnuje do fazy grupowej LE ?? daje 200 delikatnie ? wchodzisz w toW Płocku szukałbym niespodzianki, nie wiem czy oglądałeś Wisłe ostatnio, ale dobrze grają. Jak na Wisłe oczywiście.
W jakiej formie? Querrey pokazał w jak dobrej formie jest w poprzednim turnieju odpadając kompletnie bez walki z Andersonem.
Wygrany turniej w Meksyku, odprawienie Tsongi w Kanadzie.
Dla mnie to DOBRA forma.
![]()
Turniej w Meksyku to prawie na tym samym poziomie co nasz turniej w Katowicach był. Co do Tsongi to mogę się zgodzić, ale jeden mecz to nie wszystko. Querrey grał przyzwoicie, ale do dobrej formy mu brakuje jeszcze. Na trawie grał super, na hardzie już nie to samo.
Nie przesadzajmy aż tak bardzo z Los Cabos.
Zeszliśmy trochę z tematu, bo pisaliśmy o Francuzie.
Dla mnie Adrian to dobry i inteligentny tenisista mimo swoich warunków.
ja wejde, że któryś z tych meczów spierdo... ????chcesz sie zalozyc ze legia wygra w Płocku i awasnuje do fazy grupowej LE ?? daje 200 delikatnie ? wchodzisz w to
P.S są swiadkowie przelew na konto ....po meczu