>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
strasznie biednie okrojony ten Memoriał w wyniki z innych dyscyplin, a o takim live jak dawał IAAF na Londyn to tylko można pomarzyć ????

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde, nie sądziłem że publicznie będę sie żalić, ale kurrr*a fest mi brakuje beta. Musiałem robotę zmienić (końcówka maja), żeby jako tako &quot;żyć&quot;, czyli zasuwam po 10-12h żeby mieć wmiarę wypłatę, a z wydarzeń sportowych to teraz moja siostra ma większą wiedze niż ja... Kurde tyle turniejów tenisowych opuszczonych, dopiero parę dni temu zobaczyłem że Ostapienko wygrała Roland Garo, teraz patrze że Rafa jest numero uno to przecieram oczy ze zdumienia. O rozgrywkach w LOLa nie wspomnę, takie zaległości że ja pierd**e. Z końcem sierpnia kończy mi się umowa i trzeba wrócić na właściwe tory ????

a Teraz Berdych win @1,8 ...

Od września gram bez podatku w koronach!
Powodzenia
Jakich koronach?

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde, nie sądziłem że publicznie będę sie żalić, ale kurrr*a fest mi brakuje beta. Musiałem robotę zmienić (końcówka maja), żeby jako tako &quot;żyć&quot;, czyli zasuwam po 10-12h żeby mieć wmiarę wypłatę, a z wydarzeń sportowych to teraz moja siostra ma większą wiedze niż ja... Kurde tyle turniejów tenisowych opuszczonych, dopiero parę dni temu zobaczyłem że Ostapienko wygrała Roland Garo, teraz patrze że Rafa jest numero uno to przecieram oczy ze zdumienia. O rozgrywkach w LOLa nie wspomnę, takie zaległości że ja pierd**e. Z końcem sierpnia kończy mi się umowa i trzeba wrócić na właściwe tory ????

a Teraz Berdych win @1,8 ...

Od września gram bez podatku w koronach!
Powodzenia

Kazdemu z nas brakuje przyciacielu, czlowiek teraz musi grac w jakichs wynalazkach i myslec czy mu wyplaca czy nie ;/

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Over 1.5 @ 1.83
Over/Under Total Goals
Qarabağ FK vs FC Copenhagen

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
del po to jest jednak mistrz :] on zawsze był taki flegmatyczny ?? bo dziś porusza się jak 80 letni dziadek. i typ dnia na forum czytaj anderson utopiony konkretnie

kiszki 132

kiszki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Na godzinę 19:00 proponuje żużel ze Szwecji

Mecz: Vetlanda(-10.5) - Masarna
Typ: 1
Kurs: 1.95 Fortuna

Typ opisałem na szybko w dziale parę godzin temu bo myślałem, że się Fortuna obudzi ale oni chyba świętują cały czas.
Dla porównania w forbet linia -14,5 kurs 1,8. A czysty win w fortunie 1.20 gdzie w sts 1.03 a forbet 1.05.
To wciąż żużel czyli często dyspozycja dnia ale kurs przesadzony moim zdaniem. Goście bez swojego lidera jadą.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Halo, halo. Co tu się na tym forum odjaniepawla? Jestem sobie na wakacjach, a tu dostaje powiadomienie, że jakiś moderator Mark (kto to kuźwa jest w ogóle?) dał mi ostrzeżenie za spam w temacie o ustawie hazardowej (?!, na jakiej podstawie), do tego usunął moje posty....co tu się....

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
Niech wróci Vanitas!
A tak serio to zapytam poważnie. Martwica tkanek na forum to efekt wiadomych zmian prawnych czy były też jakieś wydarzenia o których nie wiem?

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GWIAZDORZY CHOLERA :cool:
Dzień konia, co zrobisz nic nie zrobisz

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
anderson jeszcze nawet bp nie powąchał :] zdałem się na opinię ludu i wyszło jak zawsze :grin:

Status
Zamknięty.