>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ladowac trzeba na drugiego gola Lazio
Juve totalna beznadzieja, baty zbiora piekne dzis
Powinno byc 2-0 wlasnie

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz pytanie czy grać Juve z remisem, ale Lazio ciśnie ładnie, po przerwie może Juve zacznie coś grać dopiero

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak, nawet przed chwilą sprawdzałem i można bezproblemowo. A tej strony co podałeś to nie znałem. Kiedyś używałem weeb.tv ale tam to dopiero mają problemy, mimo premium częste freezy bądź streamy nie działały, więc na wizje się przerzuciłem

Ja właśnie długo miałem Goldvod ale się zaczęły problemy w weekendy jak były dobre mecze i w dni meczów LM, to przeszedłem na Wizję. Tam jest lepiej, ale też im się zdarzają jakieś zawiechy serwerów.

Kurde u mnie nie da rady na wizji premium kupić, dziwne. Zamiast strony błąd 403 :/

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juve haha, 3-0 juz w ryj powinni dostawac, szkoda, ze LAzio tego nie wykorzystuje

wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Narazie juve nie istnieje ale po przerwie poszukałbym juve z remisem w przerwie powinni sie obudzic

juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja właśnie długo miałem Goldvod ale się zaczęły problemy w weekendy jak były dobre mecze i w dni meczów LM, to przeszedłem na Wizję. Tam jest lepiej, ale też im się zdarzają jakieś zawiechy serwerów.
Kurde u mnie nie da rady na wizji premium kupić, dziwne. Zamiast strony błąd 403 :/
Haha faktycznie, u mnie teraz też nie działa. Ale można również kupować tutaj http://www.kody24h.automater.pl/ bądź tu: http://www.voucherygp.automater.pl/

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gonza +3 Punkty (Strony z kodami premium)
seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
Oglądam PSG i jest posiadanie ale rywale sobie radzą w obronie. Jeśli miałbym coś zaproponować to to, że Paryżanie w drugiej połowie coś wbiją, może nawet ze dwie. Guingamp nie da rady się bronić 90 minut. Postawiłbym sam ale mój ubogi forBET nie oferuje tego meczu na live.

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O dziękówka za adresy, zapisuję, przydadzą się.

Tam we Włoszech to i może czerwo poleci, choć na razie tylko 2 żółte.

Tam już mogła wpaść czerwona, dał żółtą, ale jakby wyrzucił z boiska wcale bym się nie zdziwił, inny sędzia może by dał ????

komar2000 234

komar2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądam PSG i jest posiadanie ale rywale sobie radzą w obronie. Jeśli miałbym coś zaproponować to to, że Paryżanie w drugiej połowie coś wbiją, może nawet ze dwie. Guingamp nie da rady się bronić 90 minut. Postawiłbym sam ale mój ubogi forBET nie oferuje tego meczu na live.

Jeśli ja mogę pograć live to i ty możesz.. Dobrze poszukaj

Status
Zamknięty.