>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
Jest tu jakiś don żuan, żigolo albo inny rasputin który dzisiaj typuje finał kobiet?? ��

Nie będę mógł oglądać jak nie spróbuję wytypować ��

Wozniacki @2,33

⛔

Dupupipupapu ????

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To mu jeszcze passy do konta premium podaj jak już dajesz linki z wizji xD

Działa normalnie. Premium tam się nie da wykupić już od jakiegoś czasu, ale mi działają te streamy normalnie. Ja mam premium na Goldvod i oglądam na tv.

wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Probuje Lazio strzeli 1 gola po 4,20 , lepiej weszli w mecz

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wp76 +2 Punkty
juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Działa normalnie. Premium tam się nie da wykupić już od jakiegoś czasu, ale mi działają te streamy normalnie. Ja mam premium na Goldvod i oglądam na tv.
Da się, bo kupiłem jakoś tydzień temu. No teraz bez premium faktycznie działa, ale w momencie jak podałeś to nie hulało :p

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Da się, bo kupiłem jakoś tydzień temu. No teraz bez premium faktycznie działa, ale w momencie jak podałeś to nie hulało :p

Dało się kupić? Oni coś często z tym mają problem, dlatego teraz wykupiłem Goldvod na miesiąc, tam jest plus taki że na jednym loginie da się oglądać w tym samym czasie w różnych miejscach, na wizji to nie przechodzi ;)

juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dało się kupić? Oni coś często z tym mają problem, dlatego teraz wykupiłem Goldvod na miesiąc, tam jest plus taki że na jednym loginie da się oglądać w tym samym czasie w różnych miejscach, na wizji to nie przechodzi ;)

No tak, nawet przed chwilą sprawdzałem i można bezproblemowo. A tej strony co podałeś to nie znałem. Kiedyś używałem weeb.tv ale tam to dopiero mają problemy, mimo premium częste freezy bądź streamy nie działały, więc na wizje się przerzuciłem

Status
Zamknięty.