arces z tym nie ma żadnego problemu, o to się nie bój ???? problem w tym ze osoba ktora wygrała te kupony ma "problem" by okazac swoj dowod osobisty (ma takie "widzimisię", a nigdzie w regulaminie/ustawie nie ma o czyms takim mowy.
arces z tym nie ma żadnego problemu, o to się nie bój ???? problem w tym ze osoba ktora wygrała te kupony ma "problem" by okazac swoj dowod osobisty (ma takie "widzimisię", a nigdzie w regulaminie/ustawie nie ma o czyms takim mowy.
kuponów jest kilkanascie ???? Ty mówisz zeby to zrobić w tym samym punkcie czy w kilku innych, bo nie wiem jakiego kalibru jestes wariatem ????mogles odebrac jeden kupon , potem drugi itd. ???? niby rozne osoby zagraly ten mecz
Prowadziłem dwa różne punkty bukmacherskie i dowód potrzebny był tylko wtedy gdy wygrywający chciał potwierdzenie wygranej.arces z tym nie ma żadnego problemu, o to się nie bój ???? problem w tym ze osoba ktora wygrała te kupony ma "problem" by okazac swoj dowod osobisty (ma takie "widzimisię", a nigdzie w regulaminie/ustawie nie ma o czyms takim mowy.
Prowadziłem dwa różne punkty bukmacherskie i dowód potrzebny był tylko wtedy gdy wygrywający chciał potwierdzenie wygranej.
Ale z tym dowodem chodzi o udowodnienie pełnoletności, bo chyba nie o te kupony?? Skoro chca dowód to trzeba okazać, tak jak w monopolu gdy sie alko kupuje.
Niedouczona albo nadgorliwa. A jak wiadomo nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu:razz:nie nie chodzi o pełnoletnosc. chodzi o to ze gosc wygrał troche kasy i babka powiedziala ze trzeba dowod zeby wyplacic wszystkie kupony, bo chce go wpisac do tego ich rejestru wygranych (ewidencji czy cos), a ta osoba tego po prostu nie chce
Aaaa Ok. Ciężka historia trochę. Spisze kobita adres z dowodu i przyjdzie silnoręki po kasę. uważaj ziomie, to nie żarty.nie nie chodzi o pełnoletnosc. chodzi o to ze gosc wygrał troche kasy i babka powiedziala ze trzeba dowod zeby wyplacic wszystkie kupony, bo chce go wpisac do tego ich rejestru wygranych (ewidencji czy cos), a ta osoba tego po prostu nie chce
Jest tu jakiś don żuan, żigolo albo inny rasputin który dzisiaj typuje finał kobiet?? ��
Nie będę mógł oglądać jak nie spróbuję wytypować ��
Wozniacki @2,33
Aaaa Ok. Ciężka historia trochę. Spisze kobita adres z dowodu i przyjdzie silnoręki po kasę. uważaj ziomie, to nie żarty.