>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu gramy w takich gownianych kolorach strojow ?
i skad tylu kibicow Estonii? lol

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macio na tym forum mial chyba jakas wyzsza range z tego co pamietam, ladnie to tak panowie moderatorzy robic sobie z kolegi polewke? ktos range mu musial nadac, nic zlego na Was nie napisal a Wy sie zachowujecie jak ostatnie ch.., nie znam tematu od srodku ale tak to wyglada na pierwszy rzut oka.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kukushkin mecz 1.7 .. ferrer płynie Mikhail jest po prostu lepszy

ja to juz zagralem po 2.20 jak utrzymal gema, ale czekam na rozstrzygniecia meczy, ktore podalem to i nie chcialem spamowac dalszymi typami.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macio na tym forum mial chyba jakas wyzsza range z tego co pamietam, ladnie to tak panowie moderatorzy robic sobie z kolegi polewke? ktos range mu musial nadac, nic zlego na Was nie napisal a Wy sie zachowujecie jak ostatnie ch.., nie znam tematu od srodku ale tak to wyglada na pierwszy rzut oka.
Taką wyższą rangę to teraz może każdy dostać jak pisze dużo (niekoniecznie trafnie i na temat) i się zgłosi gdzie trzeba ;)
A z macio to zawsze leciała polewka a teraz Obserwator wyhaczył piękną perełkę :grin::grin:

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja to juz zagralem po 2.20 jak utrzymal gema, ale czekam na rozstrzygniecia meczy, ktore podalem to i nie chcialem spamowac dalszymi typami.

to sory za dublowanie typu ale nie przegladałem stron wczesniej

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
A ja uważam, że Ferrer to weźmie i co Wy na to? :p

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
randall-flagg +1 Punkty (Chyba Cie *****ało :])
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ferrer to wezmie jak Kukushkin sie opusci znacznie w grze no i martwi mnie troche to h2h bo chyba jest 7 albo 8 :0 dla Ferrera i Kukushkin moze miec to w głowie

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto pograł Kukushkina wczesniej mozna zrobic małą kontre teraz i ogladac sobie spokojnie ????

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jak Ferrer tym baloniastym serwisem nie trafia i robi podwójne to albo jest zmęczony już tak na 99% , albo mu coś dolega

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tragedia ten Ferrer ostatnie spotkanie na kuponie a miałem pliskova brać zamiast niego

Status
Zamknięty.