>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Germany W U18 - South Korea W U18 2 co powiecie na Korea coś mnie kusi korea ,ale poprosze o zdanie wasze czy warto ryzykować czy odpuścić siatkę i poczekać na CZWARTEK POLSKA ??
Dziękuję za podpowiedź

mozesz poczekac na Polskę ????

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Ok dziękuję Luke to czekam na Polskę pewnie zagrają w Czwartek albo ŚRODĘ czekam na Bianca 1 gol i over 7,5 wejdzie jako druzyna ,chociaż to całe szczeście i na Czwartek czekam z hokeja jutro też mam 1 mecz w miare dobry na 18:30 na overa

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis to jakiś żart kur prowadzić 4-3 i nagle dać tak dupy.
Nie wiem po co to wogóle grasz. Czytałem kiedys wywiad z hednym tenisistą. Jeden sezon gra sie dobrze na poziomie zeby aeansować do powiedzmy setki rankingu a potem jest sie faworytem w meczach z zawodnikami 2-3 setki i oddaje siemecze za dobre pieniądze. Po takim sezonie spadasz poza setke i znowu zaczynasz dobrze grać. I tak wkoło. To jest cały tenis. Bynajmniej w tych niższych kategoriach. A wy sienim podniecacie i gracie to gow....

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
robak007 +8 Punkty
qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Gavrilova powinna to już dawno zamknąć 2:0 i spokój. A tak... Różnie może być jak to w tenisie

juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Nie wiem po co to wogóle grasz. Czytałem kiedys wywiad z hednym tenisistą. Jeden sezon gra sie dobrze na poziomie zeby aeansować do powiedzmy setki rankingu a potem jest sie faworytem w meczach z zawodnikami 2-3 setki i oddaje siemecze za dobre pieniądze. Po takim sezonie spadasz poza setke i znowu zaczynasz dobrze grać. I tak wkoło. To jest cały tenis. Bynajmniej w tych niższych kategoriach. A wy sienim podniecacie i gracie to gow....
Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej, a poza tym uwierz mi, ze na tym da sie dobrze zarobic ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Babos może udzielać rad jak z 6:2 przegrać TB :grin:

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Lol postawilem na Gavrilova i ogólnie się cieszę, ale to co gra Babos to jawna kpina. Daria nic ciekawego nie pokazała, mecz na mocno średnio niskim poziomie. Ale Babos to ja nie wiem... Brak słów, a słownik mam przecież ????

Status
Zamknięty.