>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja oddalem jako dobry samarytanin, ktos z niego przycisnal ale zapomnial napisac glupie dzieki, albo mu bylo glupio, ze taki wytrawny gracz a lapie sie na 25 zyla hehe
Daria lam no prosze Cie, przelam moja czarna serie ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja oddalem jako dobry samarytanin, ktos z niego przycisnal ale zapomnial napisac glupie dzieki, albo mu bylo glupio, ze taki wytrawny gracz a lapie sie na 25 zyla hehe

Postanowiłem sobie pograć 4fun jakieś zwariowane kursy, może coś się wypłaci jak się uda ????

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Wygrał ktoś w tej loterii skrilla coś? Ile czasu im zajmuje dopisanie tej kasy do konta?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Głupie dzięki ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postanowiłem sobie pograć 4fun jakieś zwariowane kursy, może coś się wypłaci jak się uda ????
pewnie ze tak korzystaj z zycia drugiego mial nie bedziesz hehe, a tak juz serio pocisnalem na Mchale, obie nie za bardzo ograniete w umysle ale Krisztina mimo, ze mnie ostatnio zawiodla postanowilem jej zaufac z racji, ze gra na swoim hardzie i ma wiecej ogrania, moze Eutanazja cos odwali jak zawsze..

A 498

adziu32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cos czuje ze moga byc jaja - wg ich oferty mecz byl wczoraj, kupon zagralem dzis. Juz widze odpowiedz ze wykorzystalem blad XD. Ale ok, napisze pewnie rozlicza poprawnie

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Herbert @ 1.94

⛔ $$ wyrzucony w błoto, Bennetau nawet jakby chciał przegrać to by wygrał, nie wiem co mnie podkusiło, żeby na Herberta postawić, przecież ten typ w chelkach by sobie nie poradził

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez sie na niej tyle razy przejechalem ale cos widze w jej grze, ma to cos potrafi fajnie pograc ale poki co to sam dostaje po dupie, jak na moje to nie potrafi utrzymac koncentracji do konca meczu, bo umiejetnosciami czysto technicznymi przebija Rosjanke na leb, ot taki niespelniony amerykanski talent, ale to tylko moje zdanie.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Napiszą ci ze system rozliczył poprawnie i nie widzą powodu dla którego kupno powinien zostać rozlicznmy w inny sposób. Proszę napisać pisemną reklamacje na podany adres...

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Over 4.5 w Peru 1.70
Może BTS fajny kurs 3.35

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pro100 +5 Punkty (zagrałem przeciw, + się należy :D)
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i pieknie
Rojer/Tecau na 2-0 jakies 1.6 spokojnie ich powinni ograc 2-0, wiem wiem w deblach czesto 3 sety ale nie w przypadku ze starym Nestorem ✅

na szybko Paes/Raja tez gram w tb ⛔
zlapalem forme ponadnorme bedzie na dzis
ostatni mecz grubo po ...1.35 urugwaj na mecz z kolumbia..✅ czas na niezasluzony odpoczynek

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
opensparviere +2 Punkty
Status
Zamknięty.