Paul potrafi zaskoczyć i Young może mieć problemy z przełamaniem go. Kontaveit niby na hardzie dawno nie grała, ale Kvitova strasznie nieregularna jeszcze.
No to mój przypuszczalny dubel poszedł w... ????
Paul potrafi zaskoczyć i Young może mieć problemy z przełamaniem go. Kontaveit niby na hardzie dawno nie grała, ale Kvitova strasznie nieregularna jeszcze.
Pytał odwrotnie przecieżPortugalia ma pewny awans.
Ja myślę nad Pavlyuchenkova+Gavrilova ale to lekko raczej, bo to kobitkiNo to mój przypuszczalny dubel poszedł w... ????
Portugalia w przypadku przegranej awansuje z II miejsca, jeżeli wygra z I, jeżeli zremisuje również awansuje z II miejsca, bo liczy się w pierwszej kolejności rezultat bramek zdobytych do straconych. Mam rozkminę obecnie nad Gruzją z Chile. Gospodarze do awansu do playoffów potrzebują remisu. Chile w przypadku wygranej awansuje do playoffów, bo ma lepszy bilans bramkowy od Gruzji i Algierii. Pogmatwane, ale można ogarnąć.
zobaczymy po meczu
Są strasznie spięci, bo wiedzą że muszą. Z przebiegu całego turnieju nie grali źle, potrafili się postawić zarówno Niemcom fragmentami, Islandczykom, czy Japończykom. Jednakże powodzenia
Gruzja +5,5 @2,20 LVBet
Dziś ich bramkarz gra totalną padakę, ale sądzę, że jednak -10 to nie będzieSą strasznie spięci, bo wiedzą że muszą. Z przebiegu całego turnieju nie grali źle, potrafili się postawić zarówno Niemcom fragmentami, Islandczykom, czy Japończykom. Jednakże powodzenia
Gruzja +5,5 @2,20 LVBet