>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
modelinho 210

modelinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Paul potrafi zaskoczyć i Young może mieć problemy z przełamaniem go. Kontaveit niby na hardzie dawno nie grała, ale Kvitova strasznie nieregularna jeszcze.

No to mój przypuszczalny dubel poszedł w... ????

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Portugalia w przypadku przegranej awansuje z II miejsca, jeżeli wygra z I, jeżeli zremisuje również awansuje z II miejsca, bo liczy się w pierwszej kolejności rezultat bramek zdobytych do straconych. Mam rozkminę obecnie nad Gruzją z Chile. Gospodarze do awansu do playoffów potrzebują remisu. Chile w przypadku wygranej awansuje do playoffów, bo ma lepszy bilans bramkowy od Gruzji i Algierii. Pogmatwane, ale można ogarnąć.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arces1992 +7 Punkty (Za Islandię)
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Portugalia w przypadku przegranej awansuje z II miejsca, jeżeli wygra z I, jeżeli zremisuje również awansuje z II miejsca, bo liczy się w pierwszej kolejności rezultat bramek zdobytych do straconych. Mam rozkminę obecnie nad Gruzją z Chile. Gospodarze do awansu do playoffów potrzebują remisu. Chile w przypadku wygranej awansuje do playoffów, bo ma lepszy bilans bramkowy od Gruzji i Algierii. Pogmatwane, ale można ogarnąć.

Właśnie też się zastanawiam nad tym meczem i chyba pójdę w stronę Chile. Gruzja nie gra niczego świetnego, niby mają swoją halę, ale to może nie wystarczyć. Chile pokazywało się przyzwoicie moim zdaniem.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Właśnie też się zastanawiam nad tym meczem i chyba pójdę w stronę Chile. Gruzja nie gra niczego świetnego, niby mają swoją halę, ale to może nie wystarczyć. Chile pokazywało się przyzwoicie moim zdaniem.

no bet

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pierd tenis to jakiś kosmos facet ma 1. 40-30 nie przełamał wygrywa 2gema do 0 następnie ma 3. 40-15 nie przełamał i sie łamie do 4. 15

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak na razie 6-1 dla Chile, Gruzja gra mocno spięta, ale nie sądzę żeby skończyło się jednostronnie.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
zobaczymy po meczu

Są strasznie spięci, bo wiedzą że muszą. Z przebiegu całego turnieju nie grali źle, potrafili się postawić zarówno Niemcom fragmentami, Islandczykom, czy Japończykom. Jednakże powodzenia
Gruzja +5,5 @2,20 LVBet

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Są strasznie spięci, bo wiedzą że muszą. Z przebiegu całego turnieju nie grali źle, potrafili się postawić zarówno Niemcom fragmentami, Islandczykom, czy Japończykom. Jednakże powodzenia
Gruzja +5,5 @2,20 LVBet

po takim kursie to zagrałem, że wiesz.. wejdzie to fajnie, nie to nic sie nie stanie.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gruzja +5,5 @2,20 LVBet
Dziś ich bramkarz gra totalną padakę, ale sądzę, że jednak -10 to nie będzie
EDIT
Chyba już z 5 albo 6 karnych było
EDIT2
Trzy karne pod rząd obronił czy mi się zdaje? ????

Status
Zamknięty.