>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
S 277

stepinski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pięknie! Miałeś nosa z tą Dibabą, ja jednak myślałem, że powalczy. Najważniejsze, że spory plus.

Dzięki! A Ty Pezio jak zwykle w wysokiej formie ???? Jutro nie można zboczyć z tego kursu

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Żebyś wiedział co to znaczy...., już dziś dałeś swoj popis w temacie wcześniej że szkoda klawiatury...

Na pewno mówisz o tym fragmencie:
Na gładkie zwycięstwo Rosjanki to to na pewno nie wygląda, może wymęczy po ciasnym meczu.

Zdecydowanie popieram typ na Gawrilową.
, który był zdecydowanie bliższy prawdy, niż Twoje &quot;pewne zwycięstwo, maks do 4 gemów w secie&quot;.

wypisujesz jakieś dyrdymały, o każdym typie piszesz jakby żaden inny wynik nie wchodził w grę, a właśnie zakończyłeś, serię 6 czy 7 wtop, w dodatku otworzyłeś kolejny temat, bo w starym same minusy. Co do Szwartzmana znów się pomyliłeś, i jutro co do Radwańskiej też się mylisz. Po za tym które to Twoje multikonto? 5? 10?

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
Nie mówiłem o tym zdaniu, a o tym belkocie który tam stworzyłeś i usuneli...sama Strata czasu dialog z Tobą.. jak ty nawet meczu nie ogladales, a pisałes ze nie będziesz, bo nie... ;)

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Chomik miał ostrzeżenie od Moderatora jak czytałem wczoraj wieczorkiem
W końcu się doigra spokojnie

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze nie, ale kojarzę tego gnoma pod nickiem Columbia czy coś takiego.

To chyba mnie z kimś mylisz, bo ja na takim nicku nigdy nie siedziałem. Zresztą po co, jak tu mam konto od 2010? ????

Status
Zamknięty.