>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
chodzilo mi o piekna carle ale szybciej bylo napisac z hiszpanka...

Hmm, myślałem, że bardziej chodzi Ci o to, że jak Hiszpanka, to na hardzie nic nie może ugrać, ale okej ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeest Ferrer w filmie &#39;Powrot Bulteriera 3&#39;:grin:ciekawe czy dowiezie jakby Edmund to wygrał wo byłby niezły rollercoster jak w wta

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
EDIT
Schwartzman połamał Opelkę ????

To raczej Opelka się połamał, serwuje jak Tomy Robredo, a nie jak Opelka. Coś w tym jest, że ktoś bardzo dzis uwierzył na Betfair w wygraną Schwartzmana, mimo wszystko mam nadzieję ze to był zwykły gambling

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
Ten gem to było rakowisko w wykonaniu Edmunda

Ja rozumiemnie twoją irytację bo pewnieto stawiales na Edmunda ale... to trochę niesprawiedliwe w stosunku do Ferrera bo gościu robi co moze?, odgrywa piłki które nie są mimo wszystko specjalnie wygodne. Ten mecz to Siła i głowa vs Doświadczenie i zawzietosc

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja rozumiemnie twoją irytację bo pewnieto stawiales na Edmunda ale... to trochę niesprawiedliwe w stosunku do Ferrera bo gościu robi co moze?, odgrywa piłki które nie są mimo wszystko specjalnie wygodne. Ten mecz to Siła i głowa vs Doświadczenie i zawzietosc

Głowe to pokazał jak zrobił DF przy przewadze taka prawda siadł..

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
To raczej Opelka się połamał, serwuje jak Tomy Robredo, a nie jak Opelka. Coś w tym jest, że ktoś bardzo dzis uwierzył na Betfair w wygraną Schwartzmana, mimo wszystko mam nadzieję ze to był zwykły gambling

Znowu się pomyliłeś? Niewiarygodne.

Status
Zamknięty.