Nie no pieniędzy rozdawać nie lubię, od tak. Zakłady traktuje jako hobby a nie sposób na życie, bo znam takich co mieli dobrze dni a potem debetyJak ktoś gra for fun, to chyba nie zależy mu komu pieniądze oddaje
No to się zmieniło, że blokują wpłaty/wypłaty już praktycznie z każdego buka, dlatego też trzeba szukać alternatywnych rozwiązańKorzystałem ze Skrilla, ale tam chyba się sporo zmieniło?
To wtedy nie jest tak, że teoretycznie samemu trzeba odprowadzać podatek? ????
Nie no pieniędzy rozdawać nie lubię, od tak. Zakłady traktuje jako hobby a nie sposób na życie, bo znam takich co mieli dobrze dni a potem debetyna spokojnie.
Brazylijki, historia jak z filmu. Gdyby Holenderki wygrały tajbrejk z Chinkami w którym prowadziły 14:10 - Brazylii by juz nie było. Dostały druga szanse, ograły faworyzowane (w mojej opinii dobrze dysponowane Serbki) i mam wrażenie ze biorą finał. Osobiście gram 2:0 po dwóch setach bo dobrym (3.00) kursie.Dziś w siatkę na Włoszki czy Brazylijki? A może jakieś handi?
A jak udzielisz komuś korepetycji bez własnej działalności gospodarczej, to odprowadzisz podatek? ????
Pytałem z czysto teoretycznej strony ???? nie, jak to się robi według rządzących, "bezprawnie" ????
Co do finalu na piasku.
Brazylijczycy to gorace glowy, ale gospodarze nie dlatego graja w finale bo sa najlepsi, tylko popelniaja najmniej bledow. Tak jak pisalem wczoraj zartobliwie nieco - trybuny to mega handicap. Kursy pewnie beda podobne jak z Gardenami. Ja zagram w strone Dopplera i Horsta. Stein mial dzisiaj dzien konia na bloku, jutro moze juz nie byc tak wesolo.
Pocari sweat,
Wygra 4 seta
2,20