>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
jak sie nazywa ten dodatek do google chrome do ogladania meczy? bo mialem foramta i nagle nie moge go znalesc ...

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
C.Berlocq WIN
Atl.Madryt - Napoli @ BTS

AKO @ 2,40

Start od 17.30

Melzer to nie taki słaby na clayu, a Berlocq od kilku tygodni przeciętnie. Jak dla mnie to no bet pre, chyba że live.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Melzer to nie taki słaby na clayu, a Berlocq od kilku tygodni przeciętnie. Jak dla mnie to no bet pre, chyba że live.
No według mnie Berlocq jest ogólnie znacznie lepszym tenisistą. Nie sądzę, aby przegrał 4 mecz z rzędu na cegle. Uważam, że wygra ten mecz.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok to moze Melzera po kursie 2,4 z Berloqiem? Austriak gra u siebie broni pkt chyba za finał o ile sie nie myle i ostatnio cos tam pogrywa w chlendzeracch doszedł do finału we włoszech. a Berlocq ostatnio cieniuje strasznie

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj w chalengerach widziałem dwa nieziemskie mecze tzw &#39;czyściusienkie&#39; pierwszy Lestienne vs Giustino a teraz Diez Stakhowski to co oni tam zrobili /robią to brak słow

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Pilka Nożna , Estonia- Meistriiliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Narva vs Kalju
Typ: under 3,5 goli
Kurs: 1.52
Dzis jest uboga oferta , ale znalazlem ciekawy mecz w Estonii . Kalju niedawno odpadlo w eliminacjach LE z Videotonem - 0-3 i 1-1 .W 1 rundzie pokonali B36 Torshawn nie prezentujac zadnej wielkiej formy . W skladzie maja Brazylijczyka Liliu , ktory w tym sezonie zdobyll 6 bramek , Wlocha Uggie dyrygujacego obroną czy Francuza Mbu- Alidora. Zdecydowanie grozniejsi są u siebie . Bialns Kalju 58-17 , a Narva 27-29. Kalju w poprzednich meczach prezentowalo sie bardzo dobrze : wygrali z Paide 4-0 i Tulevikiem 5-1 , ale są to typowe ogórki - zespoly z dolu tabeli , ktore w sezonie stracily ponad 50 bramek . Warto zwrocic uwagę ,ze na wyjezdzie overowym ich meczem bylo spotkanie z najgorszym zespolem ,czyli Parnu 6-2 ( Parnu Vaprus - 80 bramek straconych) . Teraz kilka slow o Narva - obecnie 5 zespol w tabeli , ktory prezentje sie poprawnie na wlasnym boisku , tracili niewiele goli ; nawet z najlepszymi druzynami w tabeli jak Flora w ostatniej kolejce traci malo bramek . Podsumowując : Kalju wystrzelalo sie z ogórkami , przyjezdza do Narvy -- Narva rzadko strzela bramki zespolom z gory tabeli , ale dobrze broni u siebie.Do tego mozemy zauwazyc korzystny bramkowo biland meczow miedzy tymi druzynami dla naszego under .Czuję tu under i to mocno . Powodzenia .
Podalem ten typ w typach dnia , kurs spadl juz!! jakby strzelili gola szybkiego under 4,5 po dobrym kursie !!!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marcusgreen +7 Punkty
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
dzisiaj w chalengerach widziałem dwa nieziemskie mecze tzw &#39;czyściusienkie&#39; pierwszy Lestienne vs Giustino a teraz Diez Stakhowski to co oni tam zrobili /robią to brak słow
Arnaboldi też ogarnął po kursie over 10 ????

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Dorzuciłbym conajmniej trzech grajków dzisiaj, np. Pavlaska z Ficovichem ????

Niemniej, jak dla mnie to nic, w porównaniu do tego, co Evandro dzisiaj odpierniczył w tie-breaku. 3-0 =&gt; 6-10 z Meksykańcami ???? Smiech na sali.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o zapomniałem o Pavlasku no ten tibreak chłopaki to jak z bajki tysiaca i jednej nocy;) teraz Diez gra ze Stakhowski w 2 secie było juz na Stakhowskiego 1.01 przy wyniku 6:2 i 4:1 w drugim dla Stakhowskiego
Stahu oddał drugi set po zacietym tiebreku w 3cim od razu dał sie połamac a teraz nie wykorzystuje juz chyba 10 breakpoita przy serwisie Dieza ???? xD komedia za darmo wiele bym dał zeby sie dowiedziec ile chłopaki wyciagają z takich ustawek jakeigo rzedu to są pieniądze 10tys euro 50 tys? 100 tys?
haha a Stakhowski kiedy odpowiedział komus na twiterze ze nigdy w zyciu nie ustawił meczu

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
Dobry wałek to Ivashka z Ilhanem. Ivasha 2 razy prowadził z przełamaniem i 2 razy w czapkę w taju. A ktos nawet pisał, że pohandluje

matimacosz 264

matimacosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Lasu
Planuje dorzucić N.Osake do dubla ale od wimbledonu nie grała. Warto? Czy za duża nie wiadoma?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
No to sprawdzimy &quot;ustawki&quot; Laura Robson @3,1

Status
Zamknięty.