>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
nie no niemozliwe *****aa 202 pkt. zagrałem powyżej 202 a forbet liczy bez dogrywek ja pierdoleee to jest naprawde coś niemożliwego jak to jest zjebane

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
Ups, nie Ciebie miałem zacytować, chodziło mi oczywiście o forbet

no i w cipe kasa jak zwykle bo zagrałem już w live, mimo, że było przed meczem. huja niestety znowu trzeba przestać grać bo to kurestwo już naprawdę mam tego dosyć

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
Mam czujke że 7 gem (lacostowski) wygra Chiudinelli robiąc przełamanie bo to serwis Lorenziego będzie

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
słuchajcie jest taka sprawa bo forbecie postawiłem PRZED MECZEM o 10.07 (mecz o 10.15) over pkt w kosza Filipiny i jest dogrywka, więc przy liczbie łącznej liczbie pkt było ok. Ale kwestia tego, że jakby okno na forbecie było juz &quot;live&quot; czyli jak grafika. Ale zakład nie było LIVE tylko PRE, kwestia jakby grafiki... mogę coś wskurac ?

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
słuchajcie jest taka sprawa bo forbecie postawiłem PRZED MECZEM o 10.07 (mecz o 10.15) over pkt w kosza Filipiny i jest dogrywka, więc przy liczbie łącznej liczbie pkt było ok. Ale kwestia tego, że jakby okno na forbecie było juz &quot;live&quot; czyli jak grafika. Ale zakład nie było LIVE tylko PRE, kwestia jakby grafiki... mogę coś wskurac ?

a rozliczyli Ci to juz jako przegrane czy nadal wisi ??

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jednak nic z tego fixa raczej nie będzie ....

Kto by mu na fixa pozwolil jak gora szmalu na Szwajcara poszla od ludzi. Jak kurs z 8 na 5 spada to zapomnij o fixach. Jakby kurs z 5 na 8 utosl to wtedy sie dzieje

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałeś weryfikację w 1xbet kilkumiesieczna (wysłałes dokumenty do Rosji) i grasz swobodnie ?

nie nie miałem, ale to dlatego ze ja mialem u nich konto wczesniej niż przed tym boomem na tego buka po zablokowaniu innych, wczesniej nie robili takich weryfikacji

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
Kto by mu na fixa pozwolil jak gora szmalu na Szwajcara poszla od ludzi. Jak kurs z 8 na 5 spada to zapomnij o fixach. Jakby kurs z 5 na 8 utosl to wtedy sie dzieje

Coś w tym jest... Dzięki za radę

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
nie nie miałem, ale to dlatego ze ja mialem u nich konto wczesniej niż przed tym boomem na tego buka po zablokowaniu innych, wczesniej nie robili takich weryfikacji
Mimo to i tak Ci nie wierzę, a boom to zrobił buk a nie ludzie. Oni mają ranking 0,00 - 0,50 na 10,00 możliwych punktów, a Ty jesteś zadowolony ;) , bliscy są 0 a wiec opini: bezwzględnego oszustwa...

Status
Zamknięty.