>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam na 13:35 Henan Jianye - Tianjin Quanjian under 2,5 - 1,86. Wprawdzie liga chińska, ale ze względu na staty, ale czołówka jeśli chodzi o underowe mecze z udziałem obu drużyn, warto.

Tak samo, jak dzisiaj under z Wisłą Płock i Lechem. Kurs prawie 2. Niby ryzykownie, ale to tak samo, jak wczoraj Lechia z Cracovią. Gospodarze faworytem, a przegrali. Tutaj Lech po pucharach, zmęczony, innym składem. Gospodarze wprawdzie bez Furmana, ale nie wiem, czy to aż tak wielka strata.

Jak ktoś zagrał to ✅ i ✅

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co to ma być za opcja, finał a ten Polansky ma wyjebane i nie chce mu się wgl grać

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Barito Putera - Madura United - Madura under 2,5 LIVE 2:2
Piast - Pogoń - under 2,5 1:2
Naftan Krumkachy - under 2,5 1:2
Yamagata - Shonan under 2,5 3:0
Sibir - Jenisej - under 2,5 0:1
CFR - Viitorul - under 2,5 2:0
21.79
I tutaj krótkie podsumowanie. Niby tylko 3/6, ale niesamowity pech w każdym meczu, który nie wszedł.
Piast - Pogoń do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki - dwie w odstępie dwóch minut, a ostatnia w ostatniej minucie meczu.
Naftan - Krumkachy - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki, ostatnia w 90. mincuie.
Yamagata - Shonana - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki i to drużyny, która przegrała cztery mecze z rzędu i strzeliła je liderowi tabeli.
P.S. Możecie sobie pomyśleć jakie kursy na over 2,5 były w tych meczach w przerwie i później ^^

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnie 2 mecze było to samo. Potem wyciągnie tajna broń i jakimś cudem wygra mecz. Klasyk

nie no błagam Ty to oglądasz? typ stoi w miejscu i wali balony

1 set 6:0 Shapolov @ 2.44

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawi mnie fakt, że typ gra totalne nic, a kurs na niego tylko 6

crazer 39

crazer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co tam myślicie dzisiaj o meczu Real - ManU?
Tak, tak wiem, że to towarzyski mecz, ale można coś obstawić dla lepszego oglądania ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądałeś wcześniejsze mecze?
Wiesz jak normalnie gra? bo teraz tego nie robi

domyślam się, że taką grą do finału nie doszedł, dlatego dziwi mnie postawa, ale widzę, że Ty nie jesteś zbyt zdziwiony więc jeszcze wierzę w mój over

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I się rozpadało w Kanadzie.

najgorzej, bo to co widziałem w 1 secie + to co powiedział Stefan sprawiło, że moja ciekawość co do dalszych losów tego spotkania sięgała zenitu, a tu bum deszcz ????

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Co tam myślicie dzisiaj o meczu Real - ManU?
Tak, tak wiem, że to towarzyski mecz, ale można coś obstawić dla lepszego oglądania ????

Ja pograłem w Unibecie; United over 3,5 rogu @1,64; Fellaini gol głową @15.
Ogólnie ten kurs na Real przesadzony.

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tutaj krótkie podsumowanie. Niby tylko 3/6, ale niesamowity pech w każdym meczu, który nie wszedł.
Piast - Pogoń do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki - dwie w odstępie dwóch minut, a ostatnia w ostatniej minucie meczu.
Naftan - Krumkachy - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki, ostatnia w 90. mincuie.
Yamagata - Shonana - do przerwy 0:0, po przerwie trzy bramki i to drużyny, która przegrała cztery mecze z rzędu i strzeliła je liderowi tabeli.
P.S. Możecie sobie pomyśleć jakie kursy na over 2,5 były w tych meczach w przerwie i później ^^
Kawał dobrej roboty! ;) Gratulacje i dziękuję ;)

Status
Zamknięty.